KORIKAKorean Beauty Ritual Intense Hydration set gezichtsmaskers

KORIKA Korean Beauty Ritual Intense Hydration set gezichtsmaskers
KORIKA Korean Beauty Ritual Intense Hydration set gezichtsmaskers
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
13,50

Je bespaart 7%
12,50

Op voorraad | Code: KKR01341

Cellaag Masker tegen Rimpels op Decolleté + Anti-Stress sheet mask + regenererende sheet mask voor handen en nagels

1
PostNL
woensdag 26-1-2022
Afhaallocaties
woensdag 26-1-2022
UPS Air Mail
woensdag 26-1-2022

Stel al je plannen even uit en gun jezelf meer verzorging en tijd voor jezelf. Wij weten precies wat goed voor je is. Van een compleet Koreaans schoonheidsritueel kun je vanaf nu ook gemakkelijk thuis genieten. De set gezichtsmaskers van KORIKA Korean Beauty Ritual Intense Hydratation helpt je om de tekenen van stress van je gezicht te wissen en zorgt ervoor dat je handen weer het visitekaartje van je vrouwelijke charme worden.

Antistress sheetmasker KORIKA SciBeauty

Zelfs met de gezondste levensstijl lukt het meestal niet om negatieve effecten op je huid te voorkomen. Het antistress masker ontspant, hydrateert, kalmeert en herstel de kracht van je gezicht door de actieve stoffen met behulp van een extra fijn doekje in je huid te brengen.

Sheetmasker tegen rimpels in je decolleté KORIKA SciBeauty

Vergeet je de decolleté in je huidverzorging? Het is tijd om hem een royale dosis hydratatie te gunnen. Het speciaal ontworpen antirimpelmasker vermindert alle tekenen van veroudering zoals gebrek aan hydratatie, onregelmatige pigmentatie en een verslapte huid. Maak je decolleté weer verleidelijk.

Regenererend masker voor handen en nagels KORIKA SciBeauty

Je handen zijn kwetsbaar voor negatieve invloeden van buiten, maar trekken ook de aandacht van andere mensen. Geef je handen daarom de juiste verzorging. Het herstellende masker verfijnt zichtbaar de extreem blootgestelde huid op je handen en verzorgt je nagels. Een manicuur en je favoriete ringen verdienen goed verzorgde handen!

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes
Huidtype
alle huidtypen
Effect
Hydratatie, lifting, Voedend
Set variant
Gift Set, handige verpakking
Zonbescherming
zonder SPF
Wanneer te gebruiken
dag en nacht