KORIKA Be Ready to Party

Cosmetica Set I.

KORIKA Be Ready to Party Cosmetica Set  I.
KORIKA Be Ready to Party Cosmetica Set  I.
KORIKA Be Ready to Party Cosmetica Set  I.
Cosmetica Set I.
28,50

Code: KKR01167 | Meer dan 20 st. in voorraad

Set bevat: SciBeauty Stress Shield Face Sheet Mask + SciBeauty Regenerating Mask for Feet and Nails + SciBeauty Hydrogel Lip Mask + SciBeauty Rgenerating Mask for Hands and Nails + SciBeauty Detoxifying Face Sheet Mask

st
PostNL
donderdag 25-4-2019
KORIKA Be Ready to Party
Cosmetica Set I. | 28,50

Beschrijving van de cosmetica KORIKA Be Ready to Party

Ben je een feestbeest? Dan weet je dat je huid soms futloos kan worden. Gebrek aan slaap, te veel make-up, rook en alcohol – al deze kleine ondeugden kunnen ertoe leiden dat je 's morgens wakker wordt met het gevoel dat je net een rockster op een zware tournee bent. Hoe dit te verhelpen? Met een goede voorbereiding en een handige set van slim gecombineerde intensieve maskers.

Een feestje in het zicht?
Korika SciBeauty antistressmasker zal je huid hydrateren en verzachten en zo klaarmaken om opgemaakt te worden. Bovendien wordt je huid dan beschermt tegen de negatieve invloeden van buitenaf.

Klaar voor de dansvloer
Korika SciBeauty intensieve voetmasker maakt de verharde huid op je voeten zacht en geeft ze de nodige comfort zodat je de hele nacht door kunt dansen.

Lippen om te zoenen
Korika SciBeauty collageenmasker maakt je lippen mooi egaal en verleidelijk vol. Zo ben je mooi voorbereid.

Je handen zijn je visitekaartje
Bij een drankje zijn je handen en nagels het meest zichtbaar. Je kunt ook hier schitteren dankzij Korika Scibeauty masker met bamboeboter en Aloë Vera.

Ochtend detox
In de ochtend zal je het detox masker van Korika SciBeauty met hyaluronzuur en het extract van de Japanse Bijvoet op prijs stellen. Het hydrateert, verfrist en verheldert je gezicht, zodat de tekenen van vermoeidheid met de ochtendzon zullen verdwenen zijn.

Kenmerken

Effect
Hydratatie, Verheldering, Voedend
Huidtype
voor alle huidtypes
Huidtype
alle huidtypen
Leeftijd
alle leeftijden
Set variant
Cosmetica Set
SPF
zonder SPF
Volgens huidproblemen
hydratatie, vitaliteit & verheldering, voeding & dehydratatie