Kenzo Kenzo World Intense Eau de Parfum voor Vrouwen

Kenzo Kenzo World Intense Eau de Parfum voor Vrouwen
Kenzo Kenzo World Intense Eau de Parfum voor Vrouwen
Actie
75 ml
48,00

Code: KZO2328 | Op voorraad
1
GLS
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
donderdag 21-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Kenzo Kenzo World Intense
Samenstelling

De dynamische eau de parfum Kenzo World Intense is als een verfrissende bloemenexplosie die in een ogenblik je vrouwelijkheid onderstreept.

  • opvallende, bloemige geurcompositie
  • voor de zelfzekere, energieke vrouw
  • geschikt voor dagelijks gebruik

Samenstelling van de geur
De verfrissende eau de parfum opent met zoete noten van pruim. Daarna volgt een bekoorlijk boeket van de witte bloemen van jasmijn en charmante pioenroos. Het slot van de geurcompositie wordt vervolledigd door kristalheldere ambroxaan.

Verhaal van de geur
De eau de parfum Kenzo World Intense werd in 2017 op de markt gebracht. Het is een intensere versie van de originele geur Kenzo World uit het jaar 2016. De geur werd gecreëerd door vooraanstaand parfumeur Francis Kurkdjian.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Pruim , Pioenroos
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille
Geursoort
bloemig, gourmand

Over het merk Kenzo

Originaliteit, creativiteit en een combinatie van exotische elementen met verwijzing naar de Aziatische cultuur. Dat is het luxemerk Kenzo, een grote speler in de mode- en parfumwereld. Het motto van het merk is “For a beautiful world” en uit hun creaties straalt energie, vreugde, anticonformisme en inspiratie uit de natuur.

De man achter het merk Kenzo is ontwerper Kenzo Takada, die van Japan naar Parijs verhuisde en er in 1970 zijn eerste boetiek opende. Typisch voor het merk Kenzo is een combinatie van traditionele Japanse elementen met een Europese stijl en Parijse elegantie.

Kenzo parfums zijn net als het merk zelf – speels, kleurrijk en opvallend. De meest favoriete vrouwengeur is ongetwijfeld Flower by Kenzo, die antwoordt op de vraag “Hoe zou klaproos ruiken als die een geur had?” Ook de vrouwengeur met vanilletonen Kenzo Amour is het vermelden waard, net als de originele geurcollectie Kenzo World of de geur L’Eau Kenzo. Mannen zijn dan weer enthousiast over de eau de parfum Kenzo Homme.

Review Kenzo Kenzo World Intense