KenzoL'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme Eau de Toilette voor Vrouwen

Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme Eau de Toilette voor Vrouwen
Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme Eau de Toilette voor Vrouwen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
82,90

Je bespaart 30%
100 ml
58,00

Op voorraad | Code: KZO04095
1
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 7-12-2021

Geniet volop van het leven en wees niet bang om spontane beslissingen te nemen. Eau de toilette voor vrouwen Kenzo L’Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme geeft je moed om de limieten te overwinnen. Haar geurcompositie vol jeugdige energie, vrijheid en frisheid, lokt je letterlijk naar de oceaan.

Ben je klaar om op de surfplank te springen en een enorme golf vol avontuur te berijden?

  • frisse bloemengeur
  • roept vrijheid en jeugd op
  • geïnspireerd door De grote golf van Hokusai

Samenstelling van de geur
De hoofdingrediënten van de geurcompositie van deze frisse bloemengeur zijn lotus, oranjebloesem en roze grapefruit. De lotusbloem geeft de geur een karakteristieke aquatische frisheid. De oranjebloesem tijdens de ochtenddauw symboliseert de zonnestralen. De roze grapefruit, de meest stimulerende vrucht van alle citrusvruchten, geeft deze eau de toilette de sappigheid.

Verhaal van de geur
L’Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme is geïnspireerd door De grote golf, de iconische houtsnede van de Japanse kunstenaar Katsushika Hokusai met een enorme golf voor de kust van Kanagawa. Van dit motief is er ook gebruikt gemaakt op het doosje waarin de flacon verborgen is.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Sinaasappelbloesem
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Roze Grapefruit
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Lotus
Geursoort
citrus, bloemig, water noten

Originaliteit, creativiteit en een combinatie van exotische elementen met verwijzing naar de Aziatische cultuur. Dat is het luxemerk Kenzo, een grote speler in de mode- en parfumwereld. Het motto van het merk is “For a beautiful world” en uit hun creaties straalt energie, vreugde, anticonformisme en inspiratie uit de natuur.

De man achter het merk Kenzo is ontwerper Kenzo Takada, die van Japan naar Parijs verhuisde en er in 1970 zijn eerste boetiek opende. Typisch voor het merk Kenzo is een combinatie van traditionele Japanse elementen met een Europese stijl en Parijse elegantie.

Kenzo parfums zijn net als het merk zelf – speels, kleurrijk en opvallend. De meest favoriete vrouwengeur is ongetwijfeld Flower by Kenzo, die antwoordt op de vraag “Hoe zou klaproos ruiken als die een geur had?” Ook de vrouwengeur met vanilletonen Kenzo Amour is het vermelden waard, net als de originele geurcollectie Kenzo World of de geur L’Eau Kenzo. Mannen zijn dan weer enthousiast over de eau de parfum Kenzo Homme.