Kenzo L'Eau Kenzo 2 Eau de Toilette Unisex

Kenzo L'Eau Kenzo 2 Eau de Toilette Unisex
Kenzo L'Eau Kenzo 2 Eau de Toilette Unisex
100 ml
23,80

Code: KZO04105 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 25-1-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 23-1-2021
UPS Air Mail
maandag 25-1-2021

Beschrijving van het parfum Kenzo L'Eau Kenzo 2
Samenstelling

Fris en puur. Als water dat energie put uit het hart van de aarde. Dat is de uniseks eau de toilette Kenzo L’Eau Kenzo 2, die dankzij zijn lichte en verfrissende geurcompositie perfect geschikt is voor zowel vrouwen als mannen. Hij is vooral ideaal voor op hete zomerdagen, wanneer hij je dat frisse gevoel bezorgt waar je zo naar verlangt.

  • citrus-aquatische aromatische geur
  • uniseks geur voor mannen en vrouwen
  • ideaal voor warme dagen

Samenstelling van de geur
De frisse geurcompositie opent met sappige sinaasappel, grapefruit en pikante gember. Vervolgens ruik je jeneverbes en onmiskenbare lavendel. De basisnoten zijn opgebouwd uit verwarmend cederhout en vetiver.

Samenstelling

Samenstelling
Gember , Sinaasappel , Jenever
Geursoort
aromatisch

Over het merk Kenzo

Originaliteit, creativiteit en een combinatie van exotische elementen met verwijzing naar de Aziatische cultuur. Dat is het luxemerk Kenzo, een grote speler in de mode- en parfumwereld. Het motto van het merk is “For a beautiful world” en uit hun creaties straalt energie, vreugde, anticonformisme en inspiratie uit de natuur.

De man achter het merk Kenzo is ontwerper Kenzo Takada, die van Japan naar Parijs verhuisde en er in 1970 zijn eerste boetiek opende. Typisch voor het merk Kenzo is een combinatie van traditionele Japanse elementen met een Europese stijl en Parijse elegantie.

Kenzo parfums zijn net als het merk zelf – speels, kleurrijk en opvallend. De meest favoriete vrouwengeur is ongetwijfeld Flower by Kenzo, die antwoordt op de vraag “Hoe zou klaproos ruiken als die een geur had?” Ook de vrouwengeur met vanilletonen Kenzo Amour is het vermelden waard, net als de originele geurcollectie Kenzo World of de geur L’Eau Kenzo. Mannen zijn dan weer enthousiast over de eau de parfum Kenzo Homme.

Review Kenzo L'Eau Kenzo 2