KenzoKenzo World Geparfumeerde Bodyspray voor Vrouwen

Kenzo Kenzo World Geparfumeerde Bodyspray  voor Vrouwen
Kenzo Kenzo World Geparfumeerde Bodyspray  voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
35,90

Je bespaart 21%
100 ml
28,25

Meer dan 5 st. in voorraad | Code: KZO04088
1
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
dinsdag 7-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 7-12-2021

Laat je zintuigen dansen! De bodyspray voor vrouwen Kenzo Kenzo World Kenzo World is als een bonte cocktail van geurende ingrediënten. Hij geeft de dag het juiste ritme en je krijgt er nooit genoeg van.

  • bloemige geur
  • fruitige geur
  • benadrukt de sensualiteit van elke vrouw
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Originaliteit, creativiteit en een combinatie van exotische elementen met verwijzing naar de Aziatische cultuur. Dat is het luxemerk Kenzo, een grote speler in de mode- en parfumwereld. Het motto van het merk is “For a beautiful world” en uit hun creaties straalt energie, vreugde, anticonformisme en inspiratie uit de natuur.

De man achter het merk Kenzo is ontwerper Kenzo Takada, die van Japan naar Parijs verhuisde en er in 1970 zijn eerste boetiek opende. Typisch voor het merk Kenzo is een combinatie van traditionele Japanse elementen met een Europese stijl en Parijse elegantie.

Kenzo parfums zijn net als het merk zelf – speels, kleurrijk en opvallend. De meest favoriete vrouwengeur is ongetwijfeld Flower by Kenzo, die antwoordt op de vraag “Hoe zou klaproos ruiken als die een geur had?” Ook de vrouwengeur met vanilletonen Kenzo Amour is het vermelden waard, net als de originele geurcollectie Kenzo World of de geur L’Eau Kenzo. Mannen zijn dan weer enthousiast over de eau de parfum Kenzo Homme.