Kenzo Hommeeau de toilette voor Mannen

1×
Kenzo Homme eau de toilette voor Mannen
Kenzo Homme eau de toilette voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
83,00

Je bespaart 63%
100 ml
30,80

Code: KZO0084 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 8-4-2020
UPS Air Mail
dinsdag 7-4-2020

Beschrijving van het parfum Kenzo Homme
Samenstelling

Ervaar de kracht van de elementen op je eigen huid. Uit de diepten van de zee komt de perfect verfrissende en tijdloze eau de toilette Kenzo Homme. Geniet van de elegante watergeur die zo klassiek is en toch nooit onopgemerkt blijft.

  • frisse, aromatische geur
  • geur voor mannen die naar eindeloze vrijheid verlangen
  • ideaal voor de lente- en zomer maanden

Samenstelling van de geur
Eau de toilette Kenzo Homme zit vol verbazingwekkende contrasten waarvan je zintuigen volop zullen genieten. In het begin word je verrast door aromatische salie, mahonie en verfrissende citrus- en zeetinten. De hartnoten van deze geurcompositie zitten vol bloemen-essenties die onverwacht aangevuld worden door jeneverbes, komijn en nootmuskaat. In de warme en mannelijke basisnoten vind je voornamelijk houtachtige akkoorden gecombineerd met eikenmos, muskus en sensuele amber.

Het verhaal van de geur
De vorm van de originele flacon van Kenzo Homme lijkt op wind gebogen bamboe, de donkerblauwe kleur symboliseert de frisheid van zeewater. De geur werd uitgebracht in 1991 en gecreëerd door Christian Mathieu die geïnspireerd was door de wereld en zijn verre horizonten.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Salie , Mahonie , Zee Noten , Citroen , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Iriswortel, Lelietje van Dalen , Denneboom , Roos , Anjer , Nootmuskaat , Jasmijn , Perzik , Komijn , Jeneverbessen
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Spar , Muskus , Vetiver , Labdanum , Eikenmos , Amber , Sandelhout
Geursoort
aromatisch, water noten

Over het merk Kenzo

Het Franse modehuis Kenzo laat zich beïnvloeden door het beste van zowel de Aziatische stijl als de Europese luxe mode. Dit prestigieuze merk werd in het begin van de jaren ‘70 opgericht door de Japanse ontwerper Kenzo Takada. Door de fashion magazines van zijn zussen ontwikkelde hij een passie voor mode en verhuisde van Tokyo naar Parijs, waar hij als snel bekend werd door zijn gedurfde ontwerpen en grootse shows.

Het eerste parfum van Kenzo werd in 1988 geïntroduceerd en is kenmerkt zich net als de andere geuren van Kenzo door een exotisch motief, waar de ontwerper dol op is. De parfums voor vrouwen en mannen van Kenzo zijn bijzonder door de originele combinaties van geurcomponenten, waardoor ze bij velen populair zijn. Het eau de parfum Kenzo Flower of het sterke en zoete Jungle L‘Élephant zijn vandaag de dag iconisch.

Het merk Kenzo geeft ook nu de richting aan in de wereld van de mode en parfums. Kenzo neemt deel aan creatieve projecten, werkt met jonge kunstenaars en laat zich steeds weer inspireren door de kleurrijke wereld om ons heen.

Review Kenzo Homme