Kenzo Homme Gift SetI. voor Mannen

Kenzo Homme Gift Set  I. voor Mannen
Kenzo Homme Gift Set  I. voor Mannen

Code: KZO04104 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Eau de Toilette 2x100 ml

Beschrijving van het parfum Kenzo Homme
Samenstelling

Ben je op zoek naar een ideaal geschenk voor je liefste wederhelft, broer of vader? De parfumset voor mannen Kenzo Homme doet gegarandeerd elke man plezier.

Inhoud van de set:

  • Eau de Toilette 2x100 ml

Samenstelling

Geursoort
water noten, houtachtig
Set variant
Gift Set, handige verpakking

Over het merk Kenzo

Originaliteit, creativiteit en een combinatie van exotische elementen met verwijzing naar de Aziatische cultuur. Dat is het luxemerk Kenzo, een grote speler in de mode- en parfumwereld. Het motto van het merk is “For a beautiful world” en uit hun creaties straalt energie, vreugde, anticonformisme en inspiratie uit de natuur.

De man achter het merk Kenzo is ontwerper Kenzo Takada, die van Japan naar Parijs verhuisde en er in 1970 zijn eerste boetiek opende. Typisch voor het merk Kenzo is een combinatie van traditionele Japanse elementen met een Europese stijl en Parijse elegantie.

Kenzo parfums zijn net als het merk zelf – speels, kleurrijk en opvallend. De meest favoriete vrouwengeur is ongetwijfeld Flower by Kenzo, die antwoordt op de vraag “Hoe zou klaproos ruiken als die een geur had?” Ook de vrouwengeur met vanilletonen Kenzo Amour is het vermelden waard, net als de originele geurcollectie Kenzo World of de geur L’Eau Kenzo. Mannen zijn dan weer enthousiast over de eau de parfum Kenzo Homme.

Review Kenzo Homme