KenzoFlower by Kenzo Poppy Bouquet Gift Setvoor Vrouwen

Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet Gift Set  voor Vrouwen
Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet Gift Set  voor Vrouwen
Nieuw
Aanbevolen detailhandelsprijs
87,50

Je bespaart 29%
61,50

Op voorraad | Code: KZO04285

Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Parfum voor Vrouwen 50 ml + Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Parfum voor Vrouwen 15 ml

1
PostNL
donderdag 2-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 2-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

Een exclusieve geur is altijd een goede keuze als je iemand echt plezier wil doen. De parfumset voor vrouwen Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet in een mooie verpakking vergroot het plezier van de ontvanger nog meer. Ga voor de charme van een perfect uitgedachte set waarvoor elke vrouw op het eerste gezicht door de knieën gaat.

Kenmerken:

  • het miniatuurtje van de geur past perfect in je handtas
  • heel geschikt als cadeau

Inhoud van de set:

  • Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Parfum voor Vrouwen 50 ml
  • Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Parfum voor Vrouwen 15 ml

Belangrijke informatie

Ontvlambaar.
Volledige tekst

Samenstelling

Geursoort
bloemig, houtachtig
Set variant
Gift Set

Originaliteit, creativiteit en een combinatie van exotische elementen met verwijzing naar de Aziatische cultuur. Dat is het luxemerk Kenzo, een grote speler in de mode- en parfumwereld. Het motto van het merk is “For a beautiful world” en uit hun creaties straalt energie, vreugde, anticonformisme en inspiratie uit de natuur.

De man achter het merk Kenzo is ontwerper Kenzo Takada, die van Japan naar Parijs verhuisde en er in 1970 zijn eerste boetiek opende. Typisch voor het merk Kenzo is een combinatie van traditionele Japanse elementen met een Europese stijl en Parijse elegantie.

Kenzo parfums zijn net als het merk zelf – speels, kleurrijk en opvallend. De meest favoriete vrouwengeur is ongetwijfeld Flower by Kenzo, die antwoordt op de vraag “Hoe zou klaproos ruiken als die een geur had?” Ook de vrouwengeur met vanilletonen Kenzo Amour is het vermelden waard, net als de originele geurcollectie Kenzo World of de geur L’Eau Kenzo. Mannen zijn dan weer enthousiast over de eau de parfum Kenzo Homme.