Kenzo Flower by Kenzo L'Elixir Eau de Parfum voor Vrouwen

1×
Kenzo Flower by Kenzo L'Elixir Eau de Parfum voor Vrouwen
Kenzo Flower by Kenzo L'Elixir Eau de Parfum voor Vrouwen
100 ml

Code: KZO1676 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Kenzo Flower by Kenzo L'Elixir
Samenstelling

Druk je sensualiteit uit met een fascinerende geur die iedereen om je heen in verwarring brengt. Eau de parfum Kenzo Flower by Kenzo L'Elixir viert klaprozen als een zeldzame bloem die de essentie van vrouwelijkheid perfect weergeeft als iets teder en onweerstaanbaars tegelijk. Wees niet bang om dit heerlijke elixer van delicate ingrediënten te gebruiken waar je zo snel verslaafd aan raakt.

  • Zachte bloemige geur uit gourmand-ingrediënten
  • benadrukt een kwetsbare maar gepassioneerde vrouwelijkheid
  • vormt een perfecte aanvulling op de verfijnde elegante stijl van de draagster

Samenstelling van de geur
Eerst word je betoverd door de verfrissende mix van heerlijke framboos en mandarijn. Daarna ontwikkelt zich volop de zachte geur van de koningin der bloemen – Bulgaarse roos die voor een betoverende verleiding in de compositie zorgt. De akkoorden van roos worden subtiel onderstreept door een lieflijke sinaasappelbloesem. De gourmand-tonen van zoete vanille uit Madagaskar komen het meest tot uiting in de basisnoten en garanderen samen met de delicate praline een echt intense beleving.

Verhaal van de geur
Klaproos – een bloem met een magische, zelfs verslavende kracht, werd de inspiratie voor de damesgeur Kenzo Flower by Kenzo L’Elixir. Haar bloem symboliseert een pulserende sensualiteit, het meest verbazingwekkende aspect van vrouwen en tegelijkertijd hun basis. Eau de parfum heeft een flacon zo typisch voor het merk Kenzo, deze keer in een hartstochtelijke rode kleur.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Framboos
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Bulgaarse Roos , Sinaasappelboom bloesem
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Bourbon, Witte Muskus , Praliné
Geursoort
bloemig, gourmand

Over het merk Kenzo

Originaliteit, creativiteit en een combinatie van exotische elementen met verwijzing naar de Aziatische cultuur. Dat is het luxemerk Kenzo, een grote speler in de mode- en parfumwereld. Het motto van het merk is “For a beautiful world” en uit hun creaties straalt energie, vreugde, anticonformisme en inspiratie uit de natuur.

De man achter het merk Kenzo is ontwerper Kenzo Takada, die van Japan naar Parijs verhuisde en er in 1970 zijn eerste boetiek opende. Typisch voor het merk Kenzo is een combinatie van traditionele Japanse elementen met een Europese stijl en Parijse elegantie.

Kenzo parfums zijn net als het merk zelf – speels, kleurrijk en opvallend. De meest favoriete vrouwengeur is ongetwijfeld Flower by Kenzo, die antwoordt op de vraag “Hoe zou klaproos ruiken als die een geur had?” Ook de vrouwengeur met vanilletonen Kenzo Amour is het vermelden waard, net als de originele geurcollectie Kenzo World of de geur L’Eau Kenzo. Mannen zijn dan weer enthousiast over de eau de parfum Kenzo Homme.

Review Kenzo Flower by Kenzo L'Elixir1