KenzoFlower by Kenzo Gift Setvoor Vrouwen

Kenzo Flower by Kenzo Gift Set  voor Vrouwen
Kenzo Flower by Kenzo Gift Set  voor Vrouwen

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: KZO04121

Eau de Parfum 50 ml + Bodylotion 75 ml + Handcrème 20 ml

Een exclusieve geur is altijd een goede keuze als je iemand echt plezier wil doen. De parfumset voor vrouwen Kenzo Flower by Kenzo in een mooie verpakking vergroot het plezier van de ontvanger nog meer. Ga voor de charme van een perfect uitgedachte set waarvoor elke vrouw op het eerste gezicht door de knieën gaat.

Kenmerken:

  • de set bekoort al op het eerste zicht met de prachtige verpakking
  • heel geschikt als cadeau
  • de set bevat een geur en cosmetische accessoires uit dezelfde collectie

Inhoud van de set:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • Bodylotion 75 ml
  • Handcrème 20 ml

Samenstelling

Geursoort
bloemig
Set variant
Gift Set

Originaliteit, creativiteit en een combinatie van exotische elementen met verwijzing naar de Aziatische cultuur. Dat is het luxemerk Kenzo, een grote speler in de mode- en parfumwereld. Het motto van het merk is “For a beautiful world” en uit hun creaties straalt energie, vreugde, anticonformisme en inspiratie uit de natuur.

De man achter het merk Kenzo is ontwerper Kenzo Takada, die van Japan naar Parijs verhuisde en er in 1970 zijn eerste boetiek opende. Typisch voor het merk Kenzo is een combinatie van traditionele Japanse elementen met een Europese stijl en Parijse elegantie.

Kenzo parfums zijn net als het merk zelf – speels, kleurrijk en opvallend. De meest favoriete vrouwengeur is ongetwijfeld Flower by Kenzo, die antwoordt op de vraag “Hoe zou klaproos ruiken als die een geur had?” Ook de vrouwengeur met vanilletonen Kenzo Amour is het vermelden waard, net als de originele geurcollectie Kenzo World of de geur L’Eau Kenzo. Mannen zijn dan weer enthousiast over de eau de parfum Kenzo Homme.