Kenzo Flower by Kenzo Eau de Vie Eau de Parfum voor Vrouwen

Kenzo Flower by Kenzo Eau de Vie Eau de Parfum voor Vrouwen
Kenzo Flower by Kenzo Eau de Vie Eau de Parfum voor Vrouwen
100 ml
49,60

Code: KZO03390 | Op voorraad
1
Cadeautje voor jou
Bij aankoop van een geur van de lijn Flower by Kenzo van 100 ml voegen we aan je bestelling gratis een praktische tas toe.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
PostNL
vrijdag 29-1-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 29-1-2021
UPS Air Mail
maandag 1-2-2021

Beschrijving van het parfum Kenzo Flower by Kenzo Eau de Vie
Samenstelling

Love your life en geniet ervan met passie. Vier elk moment in het gezelschap van deze onweerstaanbare geur. De eau de parfum Flower by Kenzo Eau de Vie is als een verdovend middel dat na een tijdje pure obsessie wordt.

  • frisse bloemengeur voor de optimistische vrouw
  • nieuwe interpretatie van de legendarische Flower by Kenzo van het jaar 2000
  • auteur van de geur is de parfumeur Alberto Morillas

Samenstelling van de geur
De geur Flower by Kenzo Eau de Vie opent met de onmiskenbare noten van pikante gember, die de compositie vanaf het begin een fiks en intensief tempo geven. Vervolgens eist het bloemige hart je aandacht met zijn combinatie van Bulgaarse roos en oranjebloesem. Dit unieke aroma dat zij samen creëren en waaraan je al gauw verslaafd geraakt, wordt in de basis aangevuld met de sensuele akkoorden van de tonkaboon, die in aanzienlijke mate bijdraagt aan het aparte signatuur van deze eau de parfum van Kenzo.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Gember , Neroli
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Bulgaarse Roos , Sinaasappelbloesem
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Witte Muskus , Tonkaboon
Geursoort
bloemig

Over het merk Kenzo

Originaliteit, creativiteit en een combinatie van exotische elementen met verwijzing naar de Aziatische cultuur. Dat is het luxemerk Kenzo, een grote speler in de mode- en parfumwereld. Het motto van het merk is “For a beautiful world” en uit hun creaties straalt energie, vreugde, anticonformisme en inspiratie uit de natuur.

De man achter het merk Kenzo is ontwerper Kenzo Takada, die van Japan naar Parijs verhuisde en er in 1970 zijn eerste boetiek opende. Typisch voor het merk Kenzo is een combinatie van traditionele Japanse elementen met een Europese stijl en Parijse elegantie.

Kenzo parfums zijn net als het merk zelf – speels, kleurrijk en opvallend. De meest favoriete vrouwengeur is ongetwijfeld Flower by Kenzo, die antwoordt op de vraag “Hoe zou klaproos ruiken als die een geur had?” Ook de vrouwengeur met vanilletonen Kenzo Amour is het vermelden waard, net als de originele geurcollectie Kenzo World of de geur L’Eau Kenzo. Mannen zijn dan weer enthousiast over de eau de parfum Kenzo Homme.

Review Kenzo Flower by Kenzo Eau de Vie