Kenzo Flower by Kenzo Eau de Toilette Eau de Toilette voor Vrouwen

1×
Kenzo Flower by Kenzo Eau de Toilette Eau de Toilette voor Vrouwen
Kenzo Flower by Kenzo Eau de Toilette Eau de Toilette voor Vrouwen
100 ml
77,80

Code: KZO0049 | Op voorraad
1
Cadeautje voor jou
Koop parfums uit de collectie Flower by Kenzo boven de € 60 en je ontvangt een mooie tas als cadeau.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
PostNL
maandag 17-5-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 15-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Kenzo Flower by Kenzo Eau de Toilette
Samenstelling

Bloemen zijn als vrouwen – ze lijken kwetsbaar maar ze hebben een onvermoede inspirerende kracht. Dit alles weerspiegelt eau de toilette voor vrouwen Kenzo Flower by Kenzo die je naar een bloeiende lentetuin meeneemt. Laat je meeslepen door de golf van lichte, sprankelende geur die jou en iedereen om je heen zal betoveren.

  • frisse bloemengeur
  • geschikt om overdag te dragen tijdens warmere maanden
  • ontworpen door Alberto Morillas

Samenstelling van de geur
De geur opent met frisse tonen van heerlijke mandarijn. Vervolgens ruik je een prachtig boeket van Bulgaarse rozen en zachte viooltjes die tederheid en kracht in je ontwaken. De combinatie van delicate vanille en verwarmende muskus zorgt voor de sensualiteit in de geurcompositie en langdurige intensiteit.

Het verhaal van de geur
De damesgeur Kenzo Flower by Kenzo vertelt het verhaal van de vermenging van stad en natuur. Hij weerspiegelt het idee dat de wereld mooier is dankzij elke vrouw die, ondanks haar kwetsbaarheid, sterk en dapper is. Net als een bloem. In de Fifi-wedstrijd, de Oscar in de wereld van de parfumerie, was Flower by Kenzo een prijswinnaar.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Mandarijn , Hagedoorn
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Viooltje , Bulgaarse Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Witte Muskus
Geursoort
bloemig

Over het merk Kenzo

Originaliteit, creativiteit en een combinatie van exotische elementen met verwijzing naar de Aziatische cultuur. Dat is het luxemerk Kenzo, een grote speler in de mode- en parfumwereld. Het motto van het merk is “For a beautiful world” en uit hun creaties straalt energie, vreugde, anticonformisme en inspiratie uit de natuur.

De man achter het merk Kenzo is ontwerper Kenzo Takada, die van Japan naar Parijs verhuisde en er in 1970 zijn eerste boetiek opende. Typisch voor het merk Kenzo is een combinatie van traditionele Japanse elementen met een Europese stijl en Parijse elegantie.

Kenzo parfums zijn net als het merk zelf – speels, kleurrijk en opvallend. De meest favoriete vrouwengeur is ongetwijfeld Flower by Kenzo, die antwoordt op de vraag “Hoe zou klaproos ruiken als die een geur had?” Ook de vrouwengeur met vanilletonen Kenzo Amour is het vermelden waard, net als de originele geurcollectie Kenzo World of de geur L’Eau Kenzo. Mannen zijn dan weer enthousiast over de eau de parfum Kenzo Homme.

Review Kenzo Flower by Kenzo Eau de Toilette1