Kenzo Flower by Kenzo Eau de Lumière Eau de Toilette voor Vrouwen

Kenzo Flower by Kenzo Eau de Lumière Eau de Toilette voor Vrouwen
Kenzo Flower by Kenzo Eau de Lumière Eau de Toilette voor Vrouwen
Actie
100 ml
59,90

Code: KZO2141 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Kenzo Flower by Kenzo Eau de Lumière
Samenstelling

De eau de toilette Kenzo Flower by Eau de Lumière is als een geurige sluier van licht die jouw charme en natuurlijke schoonheid doet stralen.

  • frisse, bloemige geur
  • voor de romantische vrouw
  • geschikt om overdag te dragen

Samenstelling van de geur
Calabrische bergamot en bedwelmende cassis creëren meteen in de opening een heel sensuele sfeer. Vervolgens komt het delicate aroma van zoete perzik los, en een elegant boeket van prachtige bloemen is een streling voor je geest. De basisnoten met witte musk geven de geur iets verslavends en bekoorlijk vrouwelijks.

Verhaal van de geur
De eau de toilette voor vrouwen Kenzo Flower by Eau de Lumière ontstond in het jaar 2017 met als doel om de energie en schoonheid te vatten van een zonovergoten veld klaprozen. Het gaat om een variant van de succesvolle geur Flower by Kenzo uit het jaar 2000. De geur werd gecreëerd door Alberto Morillas en Amandine Marie.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Peer
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Bulgaarse Roos , Echte Arabische Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Witte Muskus , Honing
Geursoort
bloemig

Over het merk Kenzo

Originaliteit, creativiteit en een combinatie van exotische elementen met verwijzing naar de Aziatische cultuur. Dat is het luxemerk Kenzo, een grote speler in de mode- en parfumwereld. Het motto van het merk is “For a beautiful world” en uit hun creaties straalt energie, vreugde, anticonformisme en inspiratie uit de natuur.

De man achter het merk Kenzo is ontwerper Kenzo Takada, die van Japan naar Parijs verhuisde en er in 1970 zijn eerste boetiek opende. Typisch voor het merk Kenzo is een combinatie van traditionele Japanse elementen met een Europese stijl en Parijse elegantie.

Kenzo parfums zijn net als het merk zelf – speels, kleurrijk en opvallend. De meest favoriete vrouwengeur is ongetwijfeld Flower by Kenzo, die antwoordt op de vraag “Hoe zou klaproos ruiken als die een geur had?” Ook de vrouwengeur met vanilletonen Kenzo Amour is het vermelden waard, net als de originele geurcollectie Kenzo World of de geur L’Eau Kenzo. Mannen zijn dan weer enthousiast over de eau de parfum Kenzo Homme.

Review Kenzo Flower by Kenzo Eau de Lumière