Kenzo Flower by Kenzo Bodylotion voor Vrouwen

Kenzo Flower by Kenzo Bodylotion  voor Vrouwen
Kenzo Flower by Kenzo Bodylotion  voor Vrouwen
200 ml
35,30

Code: KZO04091 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Kenzo Flower by Kenzo
Samenstelling

Geniet ook tijdens je ochtendlijke en avondlijke badkamerritueel van een exclusieve geur. Het bodyproduct Kenzo Flower by Kenzo Flower by Kenzo streelt je zinnen en verwent je lichaam met je favoriete geur.

Kenmerken:

  • doet elke vrouw een plezier
  • laat de huid fluweelzacht aanvoelend achter
  • is samen met de geur een perfect geschenk

Samenstelling

Consistentie
melk

Over het merk Kenzo

Originaliteit, creativiteit en een combinatie van exotische elementen met verwijzing naar de Aziatische cultuur. Dat is het luxemerk Kenzo, een grote speler in de mode- en parfumwereld. Het motto van het merk is “For a beautiful world” en uit hun creaties straalt energie, vreugde, anticonformisme en inspiratie uit de natuur.

De man achter het merk Kenzo is ontwerper Kenzo Takada, die van Japan naar Parijs verhuisde en er in 1970 zijn eerste boetiek opende. Typisch voor het merk Kenzo is een combinatie van traditionele Japanse elementen met een Europese stijl en Parijse elegantie.

Kenzo parfums zijn net als het merk zelf – speels, kleurrijk en opvallend. De meest favoriete vrouwengeur is ongetwijfeld Flower by Kenzo, die antwoordt op de vraag “Hoe zou klaproos ruiken als die een geur had?” Ook de vrouwengeur met vanilletonen Kenzo Amour is het vermelden waard, net als de originele geurcollectie Kenzo World of de geur L’Eau Kenzo. Mannen zijn dan weer enthousiast over de eau de parfum Kenzo Homme.

Review Kenzo Flower by Kenzo