Kenzo Aqua Kenzo Pour Homme Eau de Toilette voor Mannen

Kenzo Aqua Kenzo Pour Homme Eau de Toilette voor Mannen
Kenzo Aqua Kenzo Pour Homme Eau de Toilette voor Mannen
100 ml
54,00

Code: KZO02747 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 20-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Kenzo Aqua Kenzo Pour Homme
Samenstelling

Pure schoonheid, betoverende blauwe kleur, eindeloze frisheid… welk eigenschap van water je ook fascineert, eau de toilette voor mannen Kenzo Aqua Kenzo Pour Homme betovert je zintuigen als een branding. Neem de golf van sensualiteit met een geur waarin pittige en frisse ingrediënten in uitzonderlijke harmonie met elkaar verbonden zijn.

  • frisse watergeur met houtachtige tonen
  • geïntroduceerd samen met Kenzo Aqua Kenzo Pour Femme voor vrouwen
  • onderstreept de charmante persoonlijkheid van de drager

Samenstelling van de geur
De geurcompositie opent met een frisse combinatie van knapperige groene appels gekruid door een vleugje verse roze peper. Vervolgens komt een golf van frisse watertonen aangevuld door zoetige sesam en fijne hazelnootblaadjes. Je zintuigen zullen het langst verrast worden door de sensuele essenties van sandelhout en cederhout gesteund door verwarmende amber en zoete tonkabonen.

Het verhaal van de geur
Als water jouw element is, is de geur voor mannen Kenzo Aqua Kenzo Pour Homme uit 2018 voor jou de juiste keuze. Het design van de flacon in de vorm van een golf in modern kobaltblauw symboliseert de oceaan. De compositie bevat contrasterende ingrediënten die samen een onvergetelijke geur vormen die verfrissend en tegelijk verleidelijk is.

Eau de toilette voor vrouwen Kenzo Aqua Kenzo Pour Femme past perfect bij deze geur, zowel met zijn flacon als met de charmante samenstelling.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
roze bessen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout
Geursoort
houtachtig

Over het merk Kenzo

Originaliteit, creativiteit en een combinatie van exotische elementen met verwijzing naar de Aziatische cultuur. Dat is het luxemerk Kenzo, een grote speler in de mode- en parfumwereld. Het motto van het merk is “For a beautiful world” en uit hun creaties straalt energie, vreugde, anticonformisme en inspiratie uit de natuur.

De man achter het merk Kenzo is ontwerper Kenzo Takada, die van Japan naar Parijs verhuisde en er in 1970 zijn eerste boetiek opende. Typisch voor het merk Kenzo is een combinatie van traditionele Japanse elementen met een Europese stijl en Parijse elegantie.

Kenzo parfums zijn net als het merk zelf – speels, kleurrijk en opvallend. De meest favoriete vrouwengeur is ongetwijfeld Flower by Kenzo, die antwoordt op de vraag “Hoe zou klaproos ruiken als die een geur had?” Ook de vrouwengeur met vanilletonen Kenzo Amour is het vermelden waard, net als de originele geurcollectie Kenzo World of de geur L’Eau Kenzo. Mannen zijn dan weer enthousiast over de eau de parfum Kenzo Homme.

Review Kenzo Aqua Kenzo Pour Homme