Kallos VanillaMasker voor Droog Haar

Kallos Vanilla Masker  voor Droog Haar
Kallos Vanilla Masker  voor Droog Haar
1000 ml
19,00

Code: KAL0104 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 16-12-2019
UPS Air Mail
maandag 16-12-2019

Product beschrijving Kallos Vanilla

Het haarmasker Kallos Vanilla is een onmisbare stap in het ritueel van de haarverzorging. Gun het haar een moment van regeneratie en het zal je belonen met vitaliteit en schoonheid.

Kenmerken:

  • geeft het haar een natuurlijke, gezonde uitstraling
  • versterkt de haarvezels
  • hydrateert intensief
  • het haar voelt zacht aan
  • vergemakkelijkt het uitkammen en voorkomt hierdoor beschadiging van het haar

Hoe te gebruiken:
Aanbrengen op vochtig, met shampoo gewassen haar. Laat even inwerken volgens de tijd vermeld op de verpakking en spoel daarna grondig uit.

Kenmerken

Type hoofdhuid
alle hoofdhuidtypen
Effect
Hydratatie
Haartype
droog

Over het merk Kallos

Het merk Kallos biedt vriendelijk geprijsde producten van topkwaliteit voor de professionele haar-, huid- en lichaamsverzorging en decoratieve cosmeticalijn. Het bedrijf, dat in 1978 in Boedapest door János Kallós werd opgericht, biedt betrouwbaarheid, een gevoelige benadering van klanten en een uitgebreid assortiment dat flexibel op de eisen van de markt reageert.

Kallos’ innovatieve producten worden met behulp van de nieuwste technologie in eigen laboratoria ontwikkeld. De nadruk wordt gelegd op de kwaliteit van de grondstoffen en werkzame middelen, evenals op het ontwerp van de verpakkingen. Alles in overeenstemming met de laatste trends.

Het merk Kallos is nu verkrijgbaar in 19 landen en behoort in het eigen Hongarije al jaren tot de best verkopende cosmeticamerken. Werkelijk iedereen kan een keuze maken uit het artikelenaanbod van Kallos.