KallosSpa Hydraterende Bodylotion

Kallos Spa Hydraterende Bodylotion
Kallos Spa Hydraterende Bodylotion
200 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: KAL03549

De bodymilk Kallos Spa geeft je huid de nodige hydratering en een fluweelzachte gladheid.

Kenmerken:

  • laat zich goed aanbrengen, wordt gemakkelijk opgenomen
  • hydrateert de huid in de diepte
  • geeft de huid elasticiteit terug

Hoe te gebruiken:
Breng aan op de schone huid en masseer zachtjes in tot volledige absorptie. Breng de benodigde hoeveelheid van het product aan op de schone huid, bij voorkeur na een douche of bad. Masseer goed in.

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen

Het merk Kallos biedt vriendelijk geprijsde producten van topkwaliteit voor de professionele haar-, huid- en lichaamsverzorging en decoratieve cosmeticalijn. Het bedrijf, dat in 1978 in Boedapest door János Kallós werd opgericht, biedt betrouwbaarheid, een gevoelige benadering van klanten en een uitgebreid assortiment dat flexibel op de eisen van de markt reageert.

Kallos’ innovatieve producten worden met behulp van de nieuwste technologie in eigen laboratoria ontwikkeld. De nadruk wordt gelegd op de kwaliteit van de grondstoffen en werkzame middelen, evenals op het ontwerp van de verpakkingen. Alles in overeenstemming met de laatste trends.

Het merk Kallos is nu verkrijgbaar in 19 landen en behoort in het eigen Hongarije al jaren tot de best verkopende cosmeticamerken. Werkelijk iedereen kan een keuze maken uit het artikelenaanbod van Kallos.