KallosSerical Masker voor Beschadigd, Chemisch Behandeld Haar

Kallos Serical Masker  voor Beschadigd, Chemisch Behandeld Haar
Kallos Serical Masker  voor Beschadigd, Chemisch Behandeld Haar
1000 ml

Code: KAL0117 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Kallos Serical
Kenmerken

Hoe red je je haar als het te lijden heeft van verven of permanent? Een snelle oplossing vind je in het Kallos Serical voedende masker, dat rijk is aan melkeiwitten. Haarvezels die beschadigd zijn door chemische behandelingen worden door het masker niet alleen diepgaand gevoed en geregenereerd, maar ook wordt hun structuur zichtbaar hersteld. Zo blijft je haar prachtig glanzen, is het zacht en makkelijk doorkambaar.

Eigenschappen:

  • regenereert chemisch beschadigd haar
  • herstelt beschadigde haarvezels
  • voedt je haar diepgaand
  • maakt je haar glanzend en zacht
  • maakt je haar makkelijk doorkambaar

Ingrediënten:

  • melkeiwitten – bieden je haar diepgaande verzorging en geven het weer glans

Aanbrengen:
Breng het Kallos Serical masker gelijkmatig op de hele lengte van je gewassen, handdoekdroge haar aan. Laat 5-10 minuten inwerken en spoel vervolgens grondig uit.

Kenmerken

Haartype
alle haartypen
Effect
Hydratatie, Regeneratie
Type hoofdhuid
alle hoofdhuidtypen

Over het merk Kallos

Het merk Kallos biedt vriendelijk geprijsde producten van topkwaliteit voor de professionele haar-, huid- en lichaamsverzorging en decoratieve cosmeticalijn. Het bedrijf, dat in 1978 in Boedapest door János Kallós werd opgericht, biedt betrouwbaarheid, een gevoelige benadering van klanten en een uitgebreid assortiment dat flexibel op de eisen van de markt reageert.

Kallos’ innovatieve producten worden met behulp van de nieuwste technologie in eigen laboratoria ontwikkeld. De nadruk wordt gelegd op de kwaliteit van de grondstoffen en werkzame middelen, evenals op het ontwerp van de verpakkingen. Alles in overeenstemming met de laatste trends.

Het merk Kallos is nu verkrijgbaar in 19 landen en behoort in het eigen Hongarije al jaren tot de best verkopende cosmeticamerken. Werkelijk iedereen kan een keuze maken uit het artikelenaanbod van Kallos.

Review Kallos Serical