Kallos Placenta

Masker voor Droog en Beschadigd Haar

Kallos Placenta Masker  voor Droog en Beschadigd Haar
Kallos Placenta Masker  voor Droog en Beschadigd Haar
Kallos Placenta Masker  voor Droog en Beschadigd Haar
275 ml
2,90

Code: KAL0109 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
vrijdag 25-1-2019
Kallos Placenta
275 ml | 2,90

Beschrijving van de cosmetica Kallos Placenta

Het haarmasker Kallos Placenta is een onmisbare stap in het ritueel van de haarverzorging. Gun het haar een moment van regeneratie en het zal je belonen met vitaliteit en schoonheid.

Kenmerken:

  • versterkt de haarvezels
  • het haar voelt zacht aan
  • vergemakkelijkt het uitkammen en voorkomt hierdoor beschadiging van het haar
  • hydrateert intensief

Hoe te gebruiken:
Aanbrengen op vochtig, met shampoo gewassen haar. Laat even inwerken volgens de tijd vermeld op de verpakking en spoel daarna grondig uit.

Kenmerken

Effect
Herstel van beschadigd haarHerstel van beschadigd haar
Haartype
beschadigd, droog

Over het merk Kallos

Het merk Kallos biedt vriendelijk geprijsde producten van topkwaliteit voor de professionele haar-, huid- en lichaamsverzorging en decoratieve cosmeticalijn. Het bedrijf, dat in 1978 in Boedapest door János Kallós werd opgericht, biedt betrouwbaarheid, een gevoelige benadering van klanten en een uitgebreid assortiment dat flexibel op de eisen van de markt reageert.

Kallos’ innovatieve producten worden met behulp van de nieuwste technologie in eigen laboratoria ontwikkeld. De nadruk wordt gelegd op de kwaliteit van de grondstoffen en werkzame middelen, evenals op het ontwerp van de verpakkingen. Alles in overeenstemming met de laatste trends.

Het merk Kallos is nu verkrijgbaar in 19 landen en behoort in het eigen Hongarije al jaren tot de best verkopende cosmeticamerken. Werkelijk iedereen kan een keuze maken uit het artikelenaanbod van Kallos.