KallosHair Pro-Tox Leave-In Conditioner voor Zwak, Gestresset Haar

Kallos Hair Pro-Tox Leave-In Conditioner voor Zwak, Gestresset Haar
Kallos Hair Pro-Tox Leave-In Conditioner voor Zwak, Gestresset Haar
200 ml

Code: KAL02891 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Kallos Hair Pro-Tox
Kenmerken

De leave-in conditioner Kallos Hair Pro-Tox is een eenvoudige en snelle manier om je haar te regenereren en biedt nog vele andere voordelen.

Kenmerken:

  • voedt en regenereert
  • herstelt het haar met dieptewerking
  • je haar voelt zijdezacht aan

Hoe te gebruiken:
Spuit een redelijke hoeveelheid van het product op je vochtige of handdoekdroge haar en wrijf het met je handen in. Niet afspoelen.

Kenmerken

Haartype
alle haartypen
Effect
Dichtheid en vitaliteit, Glans en zachtheid, Voedend
Type hoofdhuid
alle hoofdhuidtypen
Haarproblemen
broos haar en gespleten punten, droog

Over het merk Kallos

Het merk Kallos biedt vriendelijk geprijsde producten van topkwaliteit voor de professionele haar-, huid- en lichaamsverzorging en decoratieve cosmeticalijn. Het bedrijf, dat in 1978 in Boedapest door János Kallós werd opgericht, biedt betrouwbaarheid, een gevoelige benadering van klanten en een uitgebreid assortiment dat flexibel op de eisen van de markt reageert.

Kallos’ innovatieve producten worden met behulp van de nieuwste technologie in eigen laboratoria ontwikkeld. De nadruk wordt gelegd op de kwaliteit van de grondstoffen en werkzame middelen, evenals op het ontwerp van de verpakkingen. Alles in overeenstemming met de laatste trends.

Het merk Kallos is nu verkrijgbaar in 19 landen en behoort in het eigen Hongarije al jaren tot de best verkopende cosmeticamerken. Werkelijk iedereen kan een keuze maken uit het artikelenaanbod van Kallos.

Review Kallos Hair Pro-Tox