Just Jack Black TuxedoEau de Parfum voor Mannen

Just Jack Black Tuxedo Eau de Parfum voor Mannen
Just Jack Black Tuxedo Eau de Parfum voor Mannen
100 ml

Code: JJK00580 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Met de verzending gaat u akkoord met de verwerking van het e-mailbericht, zodat de vennootschap Notino Benelux BV u over de verkrijgbaarheid van het betreffende product kan informeren, en dat maximaal 1 jaar. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.

Beschrijving van het parfum Just Jack Black Tuxedo
Samenstelling

Verlies ook tegen het eind van een vermoeiende dag je tempo niet! De eau de parfum voor mannen Just Jack Black Tuxedo is een bonte combinatie van geuringrediënten waar je nooit genoeg van krijgt en die jou in het juiste ritme houdt.

  • bloemige geur
  • fruitige geur
  • kruidige geur
  • voor de moderne zelfverzekerde man
  • voor dagelijks gebruik, maar ook bij speciale gelegenheden

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Perzik , appelbloesem
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
ananasbloesem
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Patchuli , Wilde Roos
Geursoort
fruitig, bloemig, specerijen

Review Just Jack Black Tuxedo