Juliette has a gun Vengeance ExtremeEau de Parfum voor Vrouwen

Juliette has a gun Vengeance Extreme Eau de Parfum voor Vrouwen
Juliette has a gun Vengeance Extreme Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
100 ml
72,50

Code: JHG1152 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
Cadeautje voor jou
Bestel voor meer dan 50 EUR en kies in je winkelmandje gratis een populaire MEDIBLANC tandpasta.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
PostNL
dinsdag 11-8-2020
UPS Air Mail
maandag 10-8-2020

Beschrijving van het parfum Juliette has a gun Vengeance Extreme
Samenstelling

Een gevaarlijke geur die het ernstig meent met patchoeli. Dat is de eau de parfum Juliette Has a Gun Vengeance Extreme, een sexy, houtachtige geurcompositie met roos. Wees niet bang om verleidelijk en uitdagend te zijn.

  • duistere en aardse geur van patchoeli en roos
  • voor de moderne vrouw die graag uitdaagt
  • de geur werd gelanceerd in 2011

Samenstelling van de geur
De bedrieglijke tonen van zuiverheid in de vorm van bergamot en lavendel beloven iets mysterieus. Felrode roos vermengt zich met witte musk en vanille in een fluwelen akkoord dat de vrouwelijke rondingen benadrukt. Labdanum en tonkaboon maken de weg vrij voor dominante patchoeli zodat de duistere, droge en aardse schoonheid ervan optimaal uitkomt.  

Verhaal van de geur
Juliette Has a Gun Vengeance Extreme is een spel met de noten van de originele Lady Vengeance. Hij haalt patchoeli op de voorgrond en krijgt daardoor een chypre karakter, dat niet geschikt is voor minder sterke persoonlijkheden. De intensiteit verraadt je aanwezigheid en doet verleidelijk en uitdagend aan.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Lavendel , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Patchuli , Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Muskus , Labdanum , Tonkaboon , Ambroxan
Geursoort
bloemig, cypre

Over het merk Juliette has a gun

De geuren Juliette has a gun zijn geïnspireerd door het werk van William Shakespeare, maar de typische renaissanceromantiek krijgt hier moderne contouren. Het concept van het merk symboliseert onafhankelijkheid en vrijheid en geeft vrouwen een denkbeeldig wapen in handen om zich teweer te stellen tegen mannen in het eeuwige gevecht tussen de geslachten, passie en liefde.

Het merk Juliette has a gun is het werk van Roman Ricci, kleinzoon van de beroemde ontwerpster Nina Ricci, wier parfums de wereld boeiden. In de wereld van de schoonheid heeft zich zo in 2006 een nieuwe generatie van deze familie een plaats bevochten die niet bang is om in te gaan tegen de regels van de moderne parfumerie. De geur Juliette has a gun Not a perfume heeft bijvoorbeeld de aandacht getrokken; deze geur is gebaseerd op een enkel ingrediënt - ambroxan.

De flacondesigns, het opmerkelijke concept, de persoonlijkheid van de hoofdontwerper en het hele imago maken van het merk Juliette has a gun een bijzonder platform voor vrouwen die zichzelf waarderen, niet bang zijn om te provoceren, maar daarbij toch graag vrouw willen blijven.

Review Juliette has a gun Vengeance Extreme