Juliette has a gunRomantina Eau de Parfum sample voor Vrouwen

2×
Juliette has a gun Romantina Eau de Parfum sample voor Vrouwen
Juliette has a gun Romantina Eau de Parfum sample voor Vrouwen
2 ml proefmonster

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: JHG1236

Gun jezelf een gevoel van zorgeloosheid, alsof je aan het genieten was van een citytrip naar Rome. De zuivere, vrouwelijke, tedere eau de parfum Juliette Has a Gun Romantina geeft je het gevoel van vreugdevolle zomerdagen.

  • nonchalante, jeugdige geur

  • gelanceerd in het jaar 2011

  • vooral geschikt voor lente en zomer

Samenstelling van de geur
De eau de parfum Romantina doet denken aan de huid van een vrouw na het douchen. Hij opent met sprankels van bergamot en frisse blaadjes van rode rozen. De bloemige tonen van iris, oranjebloesem en tuberoos roepen op tot dagdromen en het zoetig-oosterse akkoord van vanille, patchoeli en tonkaboon geven de compositie een bevallige flair.

Verhaal van de geur
Romantina vertelt het verhaal van een vrouw die tijdens haar vakantie in Rome verliefd wordt op een local. Maar de volgende dag moet zij weer vertrekken, dus hun relatie blijft een vraagteken. Romantina staat voor zorgeloosheid. De initiële tederheid brengt geleidelijk aan een lichtzinnige flirt aan het licht.


Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Roos , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Sinaasappelboom bloesem , Vetiver , Tuberoos, Patchuli , Iris
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Benzoine , Muskus
Geursoort
bloemig, cypre

De geuren Juliette has a gun zijn geïnspireerd door het werk van William Shakespeare, maar de typische renaissanceromantiek krijgt hier moderne contouren. Het concept van het merk symboliseert onafhankelijkheid en vrijheid en geeft vrouwen een denkbeeldig wapen in handen om zich teweer te stellen tegen mannen in het eeuwige gevecht tussen de geslachten, passie en liefde.

Het merk Juliette has a gun is het werk van Roman Ricci, kleinzoon van de beroemde ontwerpster Nina Ricci, wier parfums de wereld boeiden. In de wereld van de schoonheid heeft zich zo in 2006 een nieuwe generatie van deze familie een plaats bevochten die niet bang is om in te gaan tegen de regels van de moderne parfumerie. De geur Juliette has a gun Not a perfume heeft bijvoorbeeld de aandacht getrokken; deze geur is gebaseerd op een enkel ingrediënt - ambroxan.

De flacondesigns, het opmerkelijke concept, de persoonlijkheid van de hoofdontwerper en het hele imago maken van het merk Juliette has a gun een bijzonder platform voor vrouwen die zichzelf waarderen, niet bang zijn om te provoceren, maar daarbij toch graag vrouw willen blijven.