Juliette has a gun Oil Fiction Eau de Parfum Unisex

Juliette has a gun Oil Fiction Eau de Parfum Unisex
Juliette has a gun Oil Fiction Eau de Parfum Unisex
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
240,00

Je bespaart 32%
75 ml
163,00

Code: JHG1250 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Juliette has a gun Oil Fiction
Samenstelling

Ontdek een geur die in geen enkel vakje past, maar wel meesterlijk de persoonlijkheid van degene die hem draagt onderstreept. De uniseks eau de parfum Juliette has a gun Oil Fiction is de ideale geur om je originaliteit te laten uitblinken.

  • oriëntaalse geur
  • houtachtige geur
  • uniseks – voor zowel mannen als vrouwen
  • warme geur, ideaal voor bij koud weer

Samenstelling

Samenstelling
Vanille , Tuberoos, Iris, Labdanum , Saffraan , Amber , Ambroxan , Papyrus, Sandelhout , Ylang-Ylang , Bergamot , Patchuli
Geursoort
oriëntaalse

Over het merk Juliette has a gun

De geuren Juliette has a gun zijn geïnspireerd door het werk van William Shakespeare, maar de typische renaissanceromantiek krijgt hier moderne contouren. Het concept van het merk symboliseert onafhankelijkheid en vrijheid en geeft vrouwen een denkbeeldig wapen in handen om zich teweer te stellen tegen mannen in het eeuwige gevecht tussen de geslachten, passie en liefde.

Het merk Juliette has a gun is het werk van Roman Ricci, kleinzoon van de beroemde ontwerpster Nina Ricci, wier parfums de wereld boeiden. In de wereld van de schoonheid heeft zich zo in 2006 een nieuwe generatie van deze familie een plaats bevochten die niet bang is om in te gaan tegen de regels van de moderne parfumerie. De geur Juliette has a gun Not a perfume heeft bijvoorbeeld de aandacht getrokken; deze geur is gebaseerd op een enkel ingrediënt - ambroxan.

De flacondesigns, het opmerkelijke concept, de persoonlijkheid van de hoofdontwerper en het hele imago maken van het merk Juliette has a gun een bijzonder platform voor vrouwen die zichzelf waarderen, niet bang zijn om te provoceren, maar daarbij toch graag vrouw willen blijven.

Review Juliette has a gun Oil Fiction