Juliette has a gunNot a Perfume Superdose Eau de Parfum Unisex

2×
Juliette has a gun Not a Perfume Superdose Eau de Parfum Unisex
Juliette has a gun Not a Perfume Superdose Eau de Parfum Unisex
Aanbevolen detailhandelsprijs
138,00

Je bespaart 36%
100 ml
87,45

Op voorraad | Code: JHG01798
1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
maandag 6-12-2021

Ongecompliceerd, elegant, puur. Uniseks eau de parfum Juliette has a gun Not a Perfume Superdose bewijst dat schoonheid in eenvoud schuilt. Een enkel ingrediënt is voldoende om je zintuigen volledig te prikkelen, Je verlangt naar niets anders dan een nieuwe dosis. Maak kennis met je nieuwe verslaving, waarvan er geen weg meer terug is.

  • maximaal charmante minimalistische geur
  • bevat slechts één ingrediënt – synthetisch molecuul Cetalox
  • voor mannen en vrouwen die naar perfectie verlangen

Samenstelling van de geur
Het unieke van de geurcompositie ligt onder andere in het feit dat deze slechts één component bevat. Het is een kunstmatig molecuul Cetalox, ook wel ambroxaan genoemd. Cetalox heeft een uniek houtachtig aroma met de tonen van amber en witte muskus.

Het verhaal van de geur
Naast de unieke samenstelling wordt de geur voor mannen en vrouwen Juliette has a gun Not a Perfume Superdose uit 2019 gekenmerkt door een bijna hypoallergene samenstelling. Dit is een nieuwe, meer onderscheidende en zelfs nog boeiendere versie van de eau de parfum Juliette has a gun Not a Perfume. Je hebt slechts één druppel nodig om haar kracht te ervaren.

Volledige samenstelling

ALCOHOL DENAT., PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BHT ,  , CETTE LISTE D'INGR&EACUTE,DIENTS PEUT FAIRE L'OBJET DE MODIFICATIONS, VEUILLEZ CONSULTER L'EMBALLAGE DU PRODUIT ACHET&EACUTE,. De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Geursoort
bloemig, houtachtig

De geuren Juliette has a gun zijn geïnspireerd door het werk van William Shakespeare, maar de typische renaissanceromantiek krijgt hier moderne contouren. Het concept van het merk symboliseert onafhankelijkheid en vrijheid en geeft vrouwen een denkbeeldig wapen in handen om zich teweer te stellen tegen mannen in het eeuwige gevecht tussen de geslachten, passie en liefde.

Het merk Juliette has a gun is het werk van Roman Ricci, kleinzoon van de beroemde ontwerpster Nina Ricci, wier parfums de wereld boeiden. In de wereld van de schoonheid heeft zich zo in 2006 een nieuwe generatie van deze familie een plaats bevochten die niet bang is om in te gaan tegen de regels van de moderne parfumerie. De geur Juliette has a gun Not a perfume heeft bijvoorbeeld de aandacht getrokken; deze geur is gebaseerd op een enkel ingrediënt - ambroxan.

De flacondesigns, het opmerkelijke concept, de persoonlijkheid van de hoofdontwerper en het hele imago maken van het merk Juliette has a gun een bijzonder platform voor vrouwen die zichzelf waarderen, niet bang zijn om te provoceren, maar daarbij toch graag vrouw willen blijven.