Juliette has a gun Not a PerfumeGift Set II. voor Vrouwen

Juliette has a gun Not a Perfume Gift Set  II. voor Vrouwen
Juliette has a gun Not a Perfume Gift Set  II. voor Vrouwen
Gift Set II. voor Vrouwen
78,50

Code: JHG01577 | Meer dan 5 st. in voorraad

Eau de Parfum 100 ml + Douchegel 100 ml

1
PostNL
maandag 8-6-2020
UPS Air Mail
vrijdag 5-6-2020

Samenstelling

Geursoort
bloemig, houtachtig
Set variant
Gift Set

Over het merk Juliette has a gun

De geuren Juliette has a gun zijn geïnspireerd door het werk van William Shakespeare, maar de typische renaissanceromantiek krijgt hier moderne contouren. Het concept van het merk symboliseert onafhankelijkheid en vrijheid en geeft vrouwen een denkbeeldig wapen in handen om zich teweer te stellen tegen mannen in het eeuwige gevecht tussen de geslachten, passie en liefde.

Het merk Juliette has a gun is het werk van Roman Ricci, kleinzoon van de beroemde ontwerpster Nina Ricci, wier parfums de wereld boeiden. In de wereld van de schoonheid heeft zich zo in 2006 een nieuwe generatie van deze familie een plaats bevochten die niet bang is om in te gaan tegen de regels van de moderne parfumerie. De geur Juliette has a gun Not a perfume heeft bijvoorbeeld de aandacht getrokken; deze geur is gebaseerd op een enkel ingrediënt - ambroxan.

De flacondesigns, het opmerkelijke concept, de persoonlijkheid van de hoofdontwerper en het hele imago maken van het merk Juliette has a gun een bijzonder platform voor vrouwen die zichzelf waarderen, niet bang zijn om te provoceren, maar daarbij toch graag vrouw willen blijven.

Review Juliette has a gun Not a Perfume