Juliette has a gunNot a Perfume Gift SetII. voor Vrouwen

Juliette has a gun Not a Perfume Gift Set  II. voor Vrouwen
Juliette has a gun Not a Perfume Gift Set  II. voor Vrouwen

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: JHG01826

Eau de Parfum 50 ml + Eau de Parfum 7,5 ml

Een exclusieve geur is altijd een goede keuze als je iemand echt plezier wil doen. De parfumset voor vrouwen Juliette has a gun Not a Perfume in een mooie verpakking vergroot het plezier van de ontvanger nog meer. Ga voor de charme van een perfect uitgedachte set waarvoor elke vrouw op het eerste gezicht door de knieën gaat.

Kenmerken:

  • de set bekoort al op het eerste zicht met de prachtige verpakking
  • bevat het gewone formaat van de geur en een miniatuurtje
  • het miniatuurtje van de geur past perfect in je handtas

Inhoud van de set:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • Eau de Parfum 7,5 ml

Samenstelling

Geursoort
houtachtig, muskus
Set variant
Gift Set

De geuren Juliette has a gun zijn geïnspireerd door het werk van William Shakespeare, maar de typische renaissanceromantiek krijgt hier moderne contouren. Het concept van het merk symboliseert onafhankelijkheid en vrijheid en geeft vrouwen een denkbeeldig wapen in handen om zich teweer te stellen tegen mannen in het eeuwige gevecht tussen de geslachten, passie en liefde.

Het merk Juliette has a gun is het werk van Roman Ricci, kleinzoon van de beroemde ontwerpster Nina Ricci, wier parfums de wereld boeiden. In de wereld van de schoonheid heeft zich zo in 2006 een nieuwe generatie van deze familie een plaats bevochten die niet bang is om in te gaan tegen de regels van de moderne parfumerie. De geur Juliette has a gun Not a perfume heeft bijvoorbeeld de aandacht getrokken; deze geur is gebaseerd op een enkel ingrediënt - ambroxan.

De flacondesigns, het opmerkelijke concept, de persoonlijkheid van de hoofdontwerper en het hele imago maken van het merk Juliette has a gun een bijzonder platform voor vrouwen die zichzelf waarderen, niet bang zijn om te provoceren, maar daarbij toch graag vrouw willen blijven.