Juliette has a gun Not a PerfumeEau de Parfum voor Vrouwen

6×
Juliette has a gun Not a Perfume Eau de Parfum voor Vrouwen
Juliette has a gun Not a Perfume Eau de Parfum voor Vrouwen
Actie
Gratis verzending
120,00

Je bespaart 42%
100 ml
69,90

Code: JHG1165 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 30-1-2020
UPS Air Mail
morgen al woensdag 29-1-2020
  • Beschrijving van het parfum
  • Artikelen
  • Over het merk
  • Review

Beschrijving van het parfum Juliette has a gun Not a Perfume
Samenstelling

In eenvoud schuilt niet alleen kracht maar ook een heerlijke geur. Een volledig nieuw niveau van eenvoud kan je ervaren met de eau de parfum Juliette Has a Gun Not a Perfume. Met deze volmaakt minimalistische niet-parfum met een lichte, op amber gelijkende geur kan je er zeker van zijn dat je nooit meer opgaat in de massa.

  • frisse, moderne geur
  • de enige geurstof is de synthetische molecule Cetalox
  • is dankzij de eenvoudige samenstelling bijna hypoallergeen

Het verhaal van de geur
Cetalox, ook bekend als ambroxaan, wordt meestal gebruikt als ingrediënt in de basisnoten van een parfum. De geur Not a Perfume verheft het in zijn schoonheid als enige geurstof. Het resultaat is een minimalistische, zuivere, elegante geur met noten van amber en witte musk.

Samenstelling

Samenstelling
Ambroxan
Geursoort
bloemig, houtachtig

Wij schreven over Juliette has a gun Not a Perfume
Artikelen

Over het merk Juliette has a gun

De geuren Juliette has a gun zijn geïnspireerd door het werk van William Shakespeare, maar de typische renaissanceromantiek krijgt hier moderne contouren. Het concept van het merk symboliseert onafhankelijkheid en vrijheid en geeft vrouwen een denkbeeldig wapen in handen om zich teweer te stellen tegen mannen in het eeuwige gevecht tussen de geslachten, passie en liefde.

Het merk Juliette has a gun is het werk van Roman Ricci, kleinzoon van de beroemde ontwerpster Nina Ricci, wier parfums de wereld boeiden. In de wereld van de schoonheid heeft zich zo in 2006 een nieuwe generatie van deze familie een plaats bevochten die niet bang is om in te gaan tegen de regels van de moderne parfumerie. De geur Juliette has a gun Not a perfume heeft bijvoorbeeld de aandacht getrokken; deze geur is gebaseerd op een enkel ingrediënt - ambroxan.

De flacondesigns, het opmerkelijke concept, de persoonlijkheid van de hoofdontwerper en het hele imago maken van het merk Juliette has a gun een bijzonder platform voor vrouwen die zichzelf waarderen, niet bang zijn om te provoceren, maar daarbij toch graag vrouw willen blijven.

Review Juliette has a gun Not a Perfume