Juliette has a gunMidnight Oud Eau de Parfum voor Vrouwen

1×
Juliette has a gun Midnight Oud Eau de Parfum voor Vrouwen
Juliette has a gun Midnight Oud Eau de Parfum voor Vrouwen
100 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: JHG1160

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

Sluit je ogen en laat je meevoeren naar het Verre Oosten. De mysterieuze, oosterse eau de parfum Juliette Has a Gun Midnight Oud met diepe tonen van agarhout en roos dient als een herkenningsteken dat je niet snel zal vergeten.

  • oriëntaalse geur
  • voor de moderne en elegante vrouw
  • gelanceerd in 2009  

Samenstelling van de geur
De geur Midnight Oud verenigt een stortvloed aan bloeiende rozen met duistere, houtachtige tonen. Ceder en guaiac-hout doen denken aan de met hout beklede traphal van een paleis. Patchoeli en berkenteer geven iets aards en rokerigs aan het mysterieuze agarhout. Het amberakkoord en muskus verenigen zich met de geur van het menselijke lichaam en zorgen voor een verleidelijke finish. 

Verhaal van de geur
In het midden van de donkerste nacht beweegt er op de gang een schim van een sluier. Een vrouw op de vlucht. De geheimzinnige figuur wordt verraden door de schittering van een glinsterende flacon en een onmiskenbare geur die het paleis doortrekt en uitnodigt tot een achtervolging.


Volledige samenstelling

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER, EAU), BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, CITRONELLOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, FARNESOL, EUGENOL, BENZYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, BENZYL BENZOATE De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
oriëntaalse

De geuren Juliette has a gun zijn geïnspireerd door het werk van William Shakespeare, maar de typische renaissanceromantiek krijgt hier moderne contouren. Het concept van het merk symboliseert onafhankelijkheid en vrijheid en geeft vrouwen een denkbeeldig wapen in handen om zich teweer te stellen tegen mannen in het eeuwige gevecht tussen de geslachten, passie en liefde.

Het merk Juliette has a gun is het werk van Roman Ricci, kleinzoon van de beroemde ontwerpster Nina Ricci, wier parfums de wereld boeiden. In de wereld van de schoonheid heeft zich zo in 2006 een nieuwe generatie van deze familie een plaats bevochten die niet bang is om in te gaan tegen de regels van de moderne parfumerie. De geur Juliette has a gun Not a perfume heeft bijvoorbeeld de aandacht getrokken; deze geur is gebaseerd op een enkel ingrediënt - ambroxan.

De flacondesigns, het opmerkelijke concept, de persoonlijkheid van de hoofdontwerper en het hele imago maken van het merk Juliette has a gun een bijzonder platform voor vrouwen die zichzelf waarderen, niet bang zijn om te provoceren, maar daarbij toch graag vrouw willen blijven.