Juliette has a gun Mad MadameEau de Parfum voor Vrouwen

1×
Juliette has a gun Mad Madame Eau de Parfum voor Vrouwen
Juliette has a gun Mad Madame Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
135,00

Je bespaart 37%
100 ml
85,00

Code: JHG1157 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 30-1-2020
UPS Air Mail
morgen al woensdag 29-1-2020
  • Beschrijving van het parfum
  • Over het merk
  • Review

Beschrijving van het parfum Juliette has a gun Mad Madame
Samenstelling

Juliette has a gun Mad Madame Eau de Parfum wordt je geheime wapen in verleiding! Ontdek deze sensuele geur die je unieke uitstraling perfect zal ondersteunen.

  • bloemige houtachtige geur
  • voor de sensuele vrouw
  • vooral geschikt voor als het koud is

Samenstelling

Topnoten
Zwarte Aalbessen , Roos , Freesia , Amber
Hartnoten
Tuberoos, Patchuli , Jasmijn , Pioenroos
Basisnoten
Castoreum , Vanille , Muskus
Geursoort
cypre

Over het merk Juliette has a gun

De geuren Juliette has a gun zijn geïnspireerd door het werk van William Shakespeare, maar de typische renaissanceromantiek krijgt hier moderne contouren. Het concept van het merk symboliseert onafhankelijkheid en vrijheid en geeft vrouwen een denkbeeldig wapen in handen om zich teweer te stellen tegen mannen in het eeuwige gevecht tussen de geslachten, passie en liefde.

Het merk Juliette has a gun is het werk van Roman Ricci, kleinzoon van de beroemde ontwerpster Nina Ricci, wier parfums de wereld boeiden. In de wereld van de schoonheid heeft zich zo in 2006 een nieuwe generatie van deze familie een plaats bevochten die niet bang is om in te gaan tegen de regels van de moderne parfumerie. De geur Juliette has a gun Not a perfume heeft bijvoorbeeld de aandacht getrokken; deze geur is gebaseerd op een enkel ingrediënt - ambroxan.

De flacondesigns, het opmerkelijke concept, de persoonlijkheid van de hoofdontwerper en het hele imago maken van het merk Juliette has a gun een bijzonder platform voor vrouwen die zichzelf waarderen, niet bang zijn om te provoceren, maar daarbij toch graag vrouw willen blijven.

Review Juliette has a gun Mad Madame