Juliette has a gun Citizen QueenEau de Parfum voor Vrouwen

Juliette has a gun Citizen Queen Eau de Parfum voor Vrouwen
Juliette has a gun Citizen Queen Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
135,00

Je bespaart 32%
100 ml
92,00

Code: JHG1149 | 4 stuk(s) op voorraad
1
PostNL
vrijdag 17-7-2020
UPS Air Mail
donderdag 16-7-2020

Beschrijving van het parfum Juliette has a gun Citizen Queen
Samenstelling

Een geur waaruit zelfvertrouwen en vrouwelijkheid straalt, die op de grens staat tussen het klassieke en het hypermoderne. De eau de parfum Juliette Has a Gun Citizen Queen geeft delicate poederachtige tonen een nieuwe kracht.

  • poederachtige ledergeur
  • voor de moderne vrouw
  • munt uit dankzij een grote bestendigheid

Samenstelling van de geur
Citizen Queen opent met aldehyde oftewel zeepachtige tonen waaraan bergamot iets verkwikkends geeft. Het aroma van leer en hars geeft de geur zelfvertrouwen. Met een tedere, vrouwelijke lijn wordt de compositie eengemaakt door het bloemenakkoord van tuberoos, iris en oranjebloesem. De zoetig verwarmende combinatie van vanille, labdanum en fluwelen ambroxaan maakt van Citizen Queen een sexy geur met mysterieus element. 

Verhaal van de geur
De geur Citizen Queen heeft de rondingen van de Hollywoodse filmsterren uit het interbellum en het zelfvertrouwen van de moderne vrouw. Hij herschrijft het romantische Shakespeare verhaal van Romeo en Julia in een moderne versie. Deze keer is Julia zelfzekerder, onverschrokken en nog aantrekkelijker dankzij haar onbereikbaarheid. 

Samenstelling

Samenstelling
Iris, Leer, Muskus , Roos , Strobloem , Poeder , Labdanum , Bergamot , Harsen , Aldehyden , Amber
Geursoort
bloemig, houtachtig

Over het merk Juliette has a gun

De geuren Juliette has a gun zijn geïnspireerd door het werk van William Shakespeare, maar de typische renaissanceromantiek krijgt hier moderne contouren. Het concept van het merk symboliseert onafhankelijkheid en vrijheid en geeft vrouwen een denkbeeldig wapen in handen om zich teweer te stellen tegen mannen in het eeuwige gevecht tussen de geslachten, passie en liefde.

Het merk Juliette has a gun is het werk van Roman Ricci, kleinzoon van de beroemde ontwerpster Nina Ricci, wier parfums de wereld boeiden. In de wereld van de schoonheid heeft zich zo in 2006 een nieuwe generatie van deze familie een plaats bevochten die niet bang is om in te gaan tegen de regels van de moderne parfumerie. De geur Juliette has a gun Not a perfume heeft bijvoorbeeld de aandacht getrokken; deze geur is gebaseerd op een enkel ingrediënt - ambroxan.

De flacondesigns, het opmerkelijke concept, de persoonlijkheid van de hoofdontwerper en het hele imago maken van het merk Juliette has a gun een bijzonder platform voor vrouwen die zichzelf waarderen, niet bang zijn om te provoceren, maar daarbij toch graag vrouw willen blijven.

Review Juliette has a gun Citizen Queen