Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture Eau de Parfum voor Vrouwen

3×
Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture Eau de Parfum voor Vrouwen
Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
100 ml
47,20

Code: JUC0121 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 18-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 18-5-2021

Beschrijving Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture
Samenstelling

Origineel en chic. Laat je echte ik zien. De eau de parfum voor vrouwen Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture is even origineel als jijzelf. Het is een vermenging van houtachtige noten met zoete vanille en karamel, wat een perfecte combinatie is voor zowel gewone dagen als bijzondere gebeurtenissen.

  • fruitig-bloemige geur
  • in een schattige flacon met strik
  • vooral geschikt voor koudere dagen

Samenstelling van de geur
De topnoten strelen je zinnen met bosvruchten. Daarna ruik je kamperfoelie en echte Arabische jasmijn. De basisnoten van de geur, die het langst op de huid blijven hangen, bestaan uit amber, delicieuze vanille, warm sandelhout en zoete karamel.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bosvruchten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Kamperfoeilie , Echte Arabische Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Amber , Vanille , Sandelhout , Caramel
Geursoort
fruitig, bloemig

Review Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture3