JOOP! Wow! for Women

Gift Set I.

JOOP! Wow! for Women Gift Set  I.
JOOP! Wow! for Women Gift Set  I.
JOOP! Wow! for Women Gift Set  I.
Eau de Toilette 40 ml + Body Lotion 75 ml
32,90

Code: JOP1666 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
woensdag 24-4-2019
JOOP! Wow! for Women
Eau de Toilette 40 ml + Body Lotion 75 ml | 32,90

Samenstelling

Set variant
Gift Set

Over het merk JOOP!

Het iconische Duitse merk JOOP! wordt gekenmerkt door moderniteit en authenticiteit. Het danst mee in het ritme van de wereldsteden en is bestemd voor alle mannen en vrouwen met liefde voor mode en design. De parfums JOOP! verrijken de wereld van de geuren met de frisheid en originaliteit van hun unieke schepper.

De oprichter van het merk, Wolfgang Joop, was altijd al een grote liefhebber van schoonheid en kunst. Na een korte studie psychologie richtte hij zijn aandacht op de mode en hij sleepte al spoedig de hoofdprijs in een prestigieus designconcours in de wacht. In 1978 presenteerde hij zijn eerste modecollectie. Die bracht hem internationaal succes en vanaf 1981 produceert hij onder zijn eigen merk JOOP!

Zijn allereerste geur was het eau de toilette voor dames JOOP! Femme met een uitstraling van oosterse bloemenpracht.Van de parfums JOOP! voor mannen munt vooral JOOP! Homme uit door de originele compositie. Ook jij kunt je weg laten dragen op de pulserende energie van deze unieke parfums!

Beoordeling JOOP! Wow! for Women

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!