JOOP!Wow! Eau de Toilette voor Mannen

JOOP! Wow! Eau de Toilette voor Mannen
JOOP! Wow! Eau de Toilette voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
68,00

Je bespaart 42%
100 ml
39,00

Op voorraad | Code: JOP1373
1
PostNL
dinsdag 7-12-2021
Afhaallocaties
maandag 6-12-2021
UPS Air Mail
maandag 6-12-2021

Slechts een druppeltje van de juiste geur volstaat om in iedereen uit je omgeving een wow-reactie op te roepen. De luxueuze eau de toilette JOOP! Wow! is een onmisbaar accessoire voor elke zelfzekere gentleman die altijd perfect verzorgd is, kracht uitstraalt en bereid is om met zijn zelfbewuste geur hoofden te doen draaien.

  • sexy oriëntaalse geur die uitspringt uit de massa
  • voor de onweerstaanbaar charismatische man
  • vooral geschikt voor ‘s avonds en tijdens de koude maanden

Samenstelling van de geur
In de opening vermengen zich frisse akkoorden van bergamot met verwarmende kardemomzaden en fluweelzachte vioolblaadjes. Kort daarna komt het mannelijke hart naar boven, bestaande uit vetiver, geranium en zilverspar. De basisnoten van de compositie zijn een mengeling van bedwelmende tonkaboon, delicate vanille en zacht kasjmier-hout, die de eau de toilette JOOP! Wow! een ongewoon verleidelijke indruk geven.

Het verhaal van de geur
De JOOP! Wow! man laat zich altijd leiden door zijn instinct, blijft trouw aan zijn karakter, is origineel en authentiek. Eén druppel van deze bedwelmende geur volstaat om gewoonweg onweerstaanbaar te zijn voor iedereen. Het is geen wonder dat hij bewondering wekt waar hij ook gaat. Word ook jij een legende met deze chique mannengeur, die op de markt gebracht werd in 2017.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
oriëntaalse

Het iconische Duitse merk JOOP! wordt gekenmerkt door moderniteit en authenticiteit. Het danst mee in het ritme van de wereldsteden en is bestemd voor alle mannen en vrouwen met liefde voor mode en design. De parfums JOOP! verrijken de wereld van de geuren met de frisheid en originaliteit van hun unieke schepper.

De oprichter van het merk, Wolfgang Joop, was altijd al een grote liefhebber van schoonheid en kunst. Na een korte studie psychologie richtte hij zijn aandacht op de mode en hij sleepte al spoedig de hoofdprijs in een prestigieus designconcours in de wacht. In 1978 presenteerde hij zijn eerste modecollectie. Die bracht hem internationaal succes en vanaf 1981 produceert hij onder zijn eigen merk JOOP!

Zijn allereerste geur was het eau de toilette voor dames JOOP! Femme met een uitstraling van oosterse bloemenpracht.Van de parfums JOOP! voor mannen munt vooral JOOP! Homme uit door de originele compositie. Ook jij kunt je weg laten dragen op de pulserende energie van deze unieke parfums!