JOOP!Homme Gift Setvoor Mannen

JOOP! Homme Gift Set  voor Mannen
JOOP! Homme Gift Set  voor Mannen
Nieuw
Gratis verzending
28,90

Op voorraad | Code: JOP02947

Eau de Toilette 75 ml + geparfumeerde douchegel 75 ml

1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 9-12-2021
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 7-12-2021

Een exclusieve geur is altijd een goede keuze als je iemand echt plezier wil doen. De parfumset voor mannen JOOP! Homme in een mooie verpakking vergroot het plezier van de ontvanger nog meer. Ga voor de charme van een perfect uitgedachte set en je kan er zeker van zijn dat je een goede keuze maakt.

Kenmerken:

  • cadeautip die gegarandeerd plezier doet
  • warme geur, ideaal voor bij koud weer
  • doet elke man plezier

Inhoud van de set:

  • Eau de Toilette 75 ml
  • geparfumeerde douchegel 75 ml

Belangrijke informatie

Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen vermijden.
Volledige tekst

Samenstelling

Geursoort
oriëntaalse
Set variant
Gift Set

Het iconische Duitse merk JOOP! wordt gekenmerkt door moderniteit en authenticiteit. Het danst mee in het ritme van de wereldsteden en is bestemd voor alle mannen en vrouwen met liefde voor mode en design. De parfums JOOP! verrijken de wereld van de geuren met de frisheid en originaliteit van hun unieke schepper.

De oprichter van het merk, Wolfgang Joop, was altijd al een grote liefhebber van schoonheid en kunst. Na een korte studie psychologie richtte hij zijn aandacht op de mode en hij sleepte al spoedig de hoofdprijs in een prestigieus designconcours in de wacht. In 1978 presenteerde hij zijn eerste modecollectie. Die bracht hem internationaal succes en vanaf 1981 produceert hij onder zijn eigen merk JOOP!

Zijn allereerste geur was het eau de toilette voor dames JOOP! Femme met een uitstraling van oosterse bloemenpracht.Van de parfums JOOP! voor mannen munt vooral JOOP! Homme uit door de originele compositie. Ook jij kunt je weg laten dragen op de pulserende energie van deze unieke parfums!