JOOP! Joop! Homme

Deodorant Stick voor Mannen 75 ml

JOOP! Joop! Homme Deodorant Stick voor Mannen 75 ml
JOOP! Joop! Homme Deodorant Stick voor Mannen 75 ml
JOOP! Joop! Homme Deodorant Stick voor Mannen 75 ml
75 ml
11,80

Code: JOP0034 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 20-11-2018
JOOP! Joop! Homme
75 ml | 11,80

Beschrijving van het parfum JOOP! Joop! Homme

De geparfumeerde deostick JOOP! Homme vult uitstekend de geur van dezelfde collectie aan. De vaste deodorant voorkomt effectief onaangenaam transpireren, verzorgt de gevoelige huid van de oksels en laat hem voor lange uren geurend achter.

Over het merk JOOP!

Het iconische Duitse merk JOOP! wordt gekenmerkt door moderniteit en authenticiteit. Het danst mee in het ritme van de wereldsteden en is bestemd voor alle mannen en vrouwen met liefde voor mode en design. De parfums JOOP! verrijken de wereld van de geuren met de frisheid en originaliteit van hun unieke schepper.

De oprichter van het merk, Wolfgang Joop, was altijd al een grote liefhebber van schoonheid en kunst. Na een korte studie psychologie richtte hij zijn aandacht op de mode en hij sleepte al spoedig de hoofdprijs in een prestigieus designconcours in de wacht. In 1978 presenteerde hij zijn eerste modecollectie. Die bracht hem internationaal succes en vanaf 1981 produceert hij onder zijn eigen merk JOOP!

Zijn allereerste geur was het eau de toilette voor dames JOOP! Femme met een uitstraling van oosterse bloemenpracht.Van de parfums JOOP! voor mannen munt vooral JOOP! Homme uit door de originele compositie. Ook jij kunt je weg laten dragen op de pulserende energie van deze unieke parfums!