JOOP! Homme

Deo met verstuiver voor Mannen 75 ml

JOOP! Homme Deo met verstuiver voor Mannen 75 ml
22,00

Je bespaart 28%
75 ml
15,80

Code: JOP0033 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
vrijdag 24-5-2019
JOOP! Homme
75 ml | 15,80

Beschrijving van het parfum JOOP! Homme

De deodorant met sproeier JOOP! Homme geeft je frisheid en benodigde energie. Wanneer hij wordt gebruikt in combinatie met de geur van dezelfde reeks, helpt hij de intensiteit ervan te bewaren gedurende de hele dag.

Over het merk JOOP!

Het iconische Duitse merk JOOP! wordt gekenmerkt door moderniteit en authenticiteit. Het danst mee in het ritme van de wereldsteden en is bestemd voor alle mannen en vrouwen met liefde voor mode en design. De parfums JOOP! verrijken de wereld van de geuren met de frisheid en originaliteit van hun unieke schepper.

De oprichter van het merk, Wolfgang Joop, was altijd al een grote liefhebber van schoonheid en kunst. Na een korte studie psychologie richtte hij zijn aandacht op de mode en hij sleepte al spoedig de hoofdprijs in een prestigieus designconcours in de wacht. In 1978 presenteerde hij zijn eerste modecollectie. Die bracht hem internationaal succes en vanaf 1981 produceert hij onder zijn eigen merk JOOP!

Zijn allereerste geur was het eau de toilette voor dames JOOP! Femme met een uitstraling van oosterse bloemenpracht.Van de parfums JOOP! voor mannen munt vooral JOOP! Homme uit door de originele compositie. Ook jij kunt je weg laten dragen op de pulserende energie van deze unieke parfums!

Beoordeling JOOP! Homme

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!