JOOP!Homme Aftershave lotion voor Mannen

1×
JOOP! Homme Aftershave lotion  voor Mannen
JOOP! Homme Aftershave lotion  voor Mannen
75 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: JOP0032

Dit product is al zonder cellofaan door de fabrikant verpakt.

Pure mannelijkheid en charisma straalt uit elke druppel van de geur JOOP! Homme. En als je ook nog de aftershave JOOP! Homme gebruikt, is het resultaat nog sensueler. Vul je scheerritueel aan met een oriëntaalse geur vol fascinerende originaliteit en contrasten. Het doel van de geur is dat geen enkele vrouw jou nog kan weerstaan.

Eigenschappen:

  • perfecte aanvulling op de eau de toilette JOOP! Homme
  • benadrukt de masculiniteit van elke man na het scheren
  • laat de huid regenereren en biedt verzorging
  • voor mannen die niet bang zijn om zichzelf te zijn

Samenstelling

Consistentie
water

Het iconische Duitse merk JOOP! wordt gekenmerkt door moderniteit en authenticiteit. Het danst mee in het ritme van de wereldsteden en is bestemd voor alle mannen en vrouwen met liefde voor mode en design. De parfums JOOP! verrijken de wereld van de geuren met de frisheid en originaliteit van hun unieke schepper.

De oprichter van het merk, Wolfgang Joop, was altijd al een grote liefhebber van schoonheid en kunst. Na een korte studie psychologie richtte hij zijn aandacht op de mode en hij sleepte al spoedig de hoofdprijs in een prestigieus designconcours in de wacht. In 1978 presenteerde hij zijn eerste modecollectie. Die bracht hem internationaal succes en vanaf 1981 produceert hij onder zijn eigen merk JOOP!

Zijn allereerste geur was het eau de toilette voor dames JOOP! Femme met een uitstraling van oosterse bloemenpracht.Van de parfums JOOP! voor mannen munt vooral JOOP! Homme uit door de originele compositie. Ook jij kunt je weg laten dragen op de pulserende energie van deze unieke parfums!