JOOP! All About Eve

Bodylotion voor Vrouwen 150 ml

JOOP! All About Eve Bodylotion  voor Vrouwen  150 ml
JOOP! All About Eve Bodylotion  voor Vrouwen  150 ml
JOOP! All About Eve Bodylotion  voor Vrouwen  150 ml
150 ml

Code: JOP0007 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

JOOP! All About Eve
150 ml

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van het parfum JOOP! All About Eve

De bodymilk JOOP! All About Eve is een perfecte aanvulling op de geur van de gelijknamige reeks. De melk voedt effectief je huid en geeft hem de zo nodige hydratatie. Bij regelmatig gebruik zal je huid fluweelzacht en onweerstaanbaar soepel zijn.

Samenstelling

Basisnoten
Patchuli, Sandelhout, Tonkaboon, Vanille
Hartnoten
Heliotroop, Jasmijn, Kaneel, Lelietje van Dalen
Topnoten
Appel, Goudsbloem, Groene noten, Perzik

Over het merk JOOP!

Het iconische Duitse merk JOOP! wordt gekenmerkt door moderniteit en authenticiteit. Het danst mee in het ritme van de wereldsteden en is bestemd voor alle mannen en vrouwen met liefde voor mode en design. De parfums JOOP! verrijken de wereld van de geuren met de frisheid en originaliteit van hun unieke schepper.

De oprichter van het merk, Wolfgang Joop, was altijd al een grote liefhebber van schoonheid en kunst. Na een korte studie psychologie richtte hij zijn aandacht op de mode en hij sleepte al spoedig de hoofdprijs in een prestigieus designconcours in de wacht. In 1978 presenteerde hij zijn eerste modecollectie. Die bracht hem internationaal succes en vanaf 1981 produceert hij onder zijn eigen merk JOOP!

Zijn allereerste geur was het eau de toilette voor dames JOOP! Femme met een uitstraling van oosterse bloemenpracht.Van de parfums JOOP! voor mannen munt vooral JOOP! Homme uit door de originele compositie. Ook jij kunt je weg laten dragen op de pulserende energie van deze unieke parfums!

Beoordeling JOOP! All About Eve

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!