John FriedaVolume Lift Core Restore Schuim voor meer volume

John Frieda Volume Lift Core Restore Schuim  voor meer volume
John Frieda Volume Lift Core Restore Schuim  voor meer volume
60 ml

Code: JOF02042 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving John Frieda Volume Lift Core Restore
Kenmerken

Zeg voor eens en voor altijd vaarwel tegen dat futloze haar. De volumespray John Frieda Volume Lift Core Restore zorgt voor een luchtig kapsel – het soort dat jij bewondert. Vanaf nu zal jouw kapsel bewonderd worden.

Kenmerken:

  • verbetert kwalitatief de haarstructuur
  • verhoogt de dichtheid en sterkte van het haar
  • maakt het haar luchtig en laat het er dikker uitzien
  • langdurig effect waarop je kunt vertrouwen

Hoe te gebruiken:
Breng aan op het met een handdoek gedroogd haar. Niet uitspoelen. Behandel het haar op gebruikelijke manier.

Kenmerken

Verpakkingssoort
Spray
Haartype
alle haartypen
Effect
Fixatie, Dichtheid en vitaliteit, haar volume
Type hoofdhuid
alle hoofdhuidtypen
Haarlengte
lang haar
Niveau van fixatie
lichte fixatie

Over het merk John Frieda

Een perfect kapsel in alle omstandigheden? De haarcosmetica van John Frieda bieden altijd een oplossing op maat van je behoeften. Het merk, dat genoemd werd naar zijn oprichter, heeft al meer dan 30 jaar ervaring en weerspiegelt ook vandaag nog het erfgoed van het originele salon: “Producten aanbieden die gericht zijn op specifieke problemen van verschillende haartypes en er een oplossing voor bieden.“ Het is dan ook geen wonder dat vrouwen over de hele wereld dit merk absoluut adoreren.

Jij hebt een concrete voorstelling over je haar en je stijl, John Frieda kan deze voorstelling dankzij zijn uitzonderlijke producten waarmaken. Het merk biedt professionele verzorging voor elk haartype. Naast gewone shampoos, conditioners en andere verzorgingsproducten ontbreekt in het assortiment bijvoorbeeld ook niet de paarse shampoo John Frieda, die populair is onder vrouwen met platinablond haar. Vrouwen die hun weerbarstige krullen willen temmen, gaan dan weer voor het John Frieda Frizz Ease Serum.

De haarproducten John Frieda zijn bedoeld voor vrouwen die bereid zijn om tijd en middelen te investeren om er zo goed mogelijk uit te zien en zich ook zo te voelen. Bovendien worden ze ook gebruikt door de meest vooraanstaande kappers op wereldniveau die de haarverzorging toevertrouwd krijgen van showbizz sterren als Natalie Portman of Nicole Kidman.

Review John Frieda Volume Lift Core Restore