Jimmy ChooMan Blue Gift SetII. voor Mannen

Jimmy Choo Man Blue Gift Set  II. voor Mannen
Jimmy Choo Man Blue Gift Set  II. voor Mannen

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: JCH02083

Eau de Toilette 100 ml + Aftershave Balsem 100 ml + Eau de Toilette 7,5 ml

Ben je op zoek naar een ideaal geschenk voor je liefste wederhelft, broer of vader? De parfumset voor mannen Jimmy Choo Man Blue doet gegarandeerd elke man plezier.

Kenmerken:

  • bevat het gewone formaat van de geur en een miniatuurtje
  • de set bevat een geur en cosmetische accessoires uit dezelfde collectie
  • heel geschikt als cadeau

Inhoud van de set:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Aftershave Balsem 100 ml
  • Eau de Toilette 7,5 ml

Samenstelling

Geursoort
aromatisch, houtachtig
Set variant
Gift Set

Elk parfum van Jimmy Choo is net zo mooi en stijlvol als de schoenen van dit iconische merk. Daarom maken deze parfums je look perfect af, waar je ook heen gaat. Breng je outfit tot in de perfectie met deze luxe en gewaagde geuren.

De extravagante stijl, die zo typerend is voor de wereldberoemde ontwerper, wordt ook weerspiegeld in het unieke design van de flacons die in vergelijking met andere flacons echt uitblinken. Ook de geurcomposities worden gekenmerkt door verfijning, originaliteit en een lichte dosis excentriciteit.

De Jimmy Choo Flash voor vrouwen betovert je met haar frisse bloemenessenties en zachte tonen. Eau de parfum Jimmy Choo Blossom is temperamentvoller en onderstreept heel goed je natuurlijke aantrekkingskracht, terwijl Jimmy Choo Fever is geliefd voor de zoete verwarmende geur met een vleugje Oriënt.

Uit de Jimmy Choo Man-collectie kun je rekenen op eau de toilette Man Blue die pulseert volgens de huidige dynamische levensstijl. Man Ice is daarentegen een houtachtige aromatische klassieker met een sterke ondertoon van citrusvruchten. Geniet van de luxe en gedurfde geuren van Jimmy Choo.