Jimmy ChooI Want Choo geparfumeerde bodymilk

Jimmy Choo I Want Choo geparfumeerde bodymilk
Jimmy Choo I Want Choo geparfumeerde bodymilk
150 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: JCH02110

Geniet ook tijdens je ochtendlijke en avondlijke badkamerritueel van een exclusieve geur. Het bodyproduct Jimmy Choo I Want Choo streelt je zinnen en verwent je lichaam met je favoriete geur.

Kenmerken:

  • laat de huid fluweelzacht aanvoelend achter
  • laat geen vette film achter op de huid
  • is samen met de geur een perfect geschenk

Samenstelling

Consistentie
melk
Huidtype
alle huidtypen

Elk parfum van Jimmy Choo is net zo mooi en stijlvol als de schoenen van dit iconische merk. Daarom maken deze parfums je look perfect af, waar je ook heen gaat. Breng je outfit tot in de perfectie met deze luxe en gewaagde geuren.

De extravagante stijl, die zo typerend is voor de wereldberoemde ontwerper, wordt ook weerspiegeld in het unieke design van de flacons die in vergelijking met andere flacons echt uitblinken. Ook de geurcomposities worden gekenmerkt door verfijning, originaliteit en een lichte dosis excentriciteit.

De Jimmy Choo Flash voor vrouwen betovert je met haar frisse bloemenessenties en zachte tonen. Eau de parfum Jimmy Choo Blossom is temperamentvoller en onderstreept heel goed je natuurlijke aantrekkingskracht, terwijl Jimmy Choo Fever is geliefd voor de zoete verwarmende geur met een vleugje Oriënt.

Uit de Jimmy Choo Man-collectie kun je rekenen op eau de toilette Man Blue die pulseert volgens de huidige dynamische levensstijl. Man Ice is daarentegen een houtachtige aromatische klassieker met een sterke ondertoon van citrusvruchten. Geniet van de luxe en gedurfde geuren van Jimmy Choo.