Jimmy ChooFor Women Gift Setvoor Vrouwen

Jimmy Choo For Women Gift Set  voor Vrouwen
Jimmy Choo For Women Gift Set  voor Vrouwen

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: JCH02080

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 7,5 ml + Bodylotion 100 ml

Versterk de intensiteit van je favoriete geur. De parfumset voor vrouwen Jimmy Choo For Women bevat behalve de geur zelf ook verzorgende producten die je zintuigelijke ervaring nog verlengen.

Kenmerken:

  • bevat het gewone formaat van de geur en een miniatuurtje
  • het miniatuurtje van de geur past perfect in je handtas
  • heel geschikt als cadeau

Inhoud van de set:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum 7,5 ml
  • Bodylotion 100 ml

Samenstelling

Geursoort
fruitig, bloemig
Set variant
Gift Set

Elk parfum van Jimmy Choo is net zo mooi en stijlvol als de schoenen van dit iconische merk. Daarom maken deze parfums je look perfect af, waar je ook heen gaat. Breng je outfit tot in de perfectie met deze luxe en gewaagde geuren.

De extravagante stijl, die zo typerend is voor de wereldberoemde ontwerper, wordt ook weerspiegeld in het unieke design van de flacons die in vergelijking met andere flacons echt uitblinken. Ook de geurcomposities worden gekenmerkt door verfijning, originaliteit en een lichte dosis excentriciteit.

De Jimmy Choo Flash voor vrouwen betovert je met haar frisse bloemenessenties en zachte tonen. Eau de parfum Jimmy Choo Blossom is temperamentvoller en onderstreept heel goed je natuurlijke aantrekkingskracht, terwijl Jimmy Choo Fever is geliefd voor de zoete verwarmende geur met een vleugje Oriënt.

Uit de Jimmy Choo Man-collectie kun je rekenen op eau de toilette Man Blue die pulseert volgens de huidige dynamische levensstijl. Man Ice is daarentegen een houtachtige aromatische klassieker met een sterke ondertoon van citrusvruchten. Geniet van de luxe en gedurfde geuren van Jimmy Choo.