Jimmy Choo Fever Eau de Parfum voor Vrouwen

Jimmy Choo Fever Eau de Parfum voor Vrouwen
Jimmy Choo Fever Eau de Parfum voor Vrouwen
60 ml
35,60

Code: JCH01283 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Jimmy Choo Fever
Samenstelling

Hoewel deze eau de parfum voor vrouwen Jimmy Choo Fever heet, hoef je je absoluut geen zorgen te maken over koorts. Wees echter bereid dat veel voorbijgangers door deze bedwelmende geur versteld raken. De geur zal je lang vergezellen, je sensualiteit onderstrepen en je het gevoel geven dat je alles aankan.

  • oriëntaalse geur
  • voor vrouwen die zich bijzonder willen voelen
  • geschikt vooral voor koudere dagen

Samenstelling van de geur
De geur opent met super sappige topnoten van lychee, pruimen en frisse grapefruit. In de hartnoten ruik je pure jasmijn, heliotroop, zoete vanille-orchidee en een delicate sinaasappelbloesem. In de basisnoten klinken de akkoorden van exotische tonkabonen, verwarmend sandelhout, heerlijke hazelnoot en benzoë.

Het verhaal van de geur
De geur sluit aan op de Jimmy Choo-geurlijn uit 2011 en is geïntroduceerd in 2018. De geurcompositie is ontworpen door Nathalie Lorson en Honorine Blanc. Ook het luxe flesje is een juweeltje dat de hele indruk van de geur onderstreept.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Grapefruit , Pruim , Lychee
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Sinaasappelbloesem , Jasmijn , Vanille Orchidee , Heliotroop
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Hazelnoot , Koffie , Tonkaboon , Sandelhout , Benzoine
Geursoort
oriëntaalse

Over het merk Jimmy Choo

Elk parfum van Jimmy Choo is net zo mooi en stijlvol als de schoenen van dit iconische merk. Daarom maken deze parfums je look perfect af, waar je ook heen gaat. Breng je outfit tot in de perfectie met deze luxe en gewaagde geuren.

De extravagante stijl, die zo typerend is voor de wereldberoemde ontwerper, wordt ook weerspiegeld in het unieke design van de flacons die in vergelijking met andere flacons echt uitblinken. Ook de geurcomposities worden gekenmerkt door verfijning, originaliteit en een lichte dosis excentriciteit.

De Jimmy Choo Flash voor vrouwen betovert je met haar frisse bloemenessenties en zachte tonen. Eau de parfum Jimmy Choo Blossom is temperamentvoller en onderstreept heel goed je natuurlijke aantrekkingskracht, terwijl Jimmy Choo Fever is geliefd voor de zoete verwarmende geur met een vleugje Oriënt.

Uit de Jimmy Choo Man-collectie kun je rekenen op eau de toilette Man Blue die pulseert volgens de huidige dynamische levensstijl. Man Ice is daarentegen een houtachtige aromatische klassieker met een sterke ondertoon van citrusvruchten. Geniet van de luxe en gedurfde geuren van Jimmy Choo.

Review Jimmy Choo Fever