Jimmy Choo Blossom Eau de Parfum voor Vrouwen

2×
Jimmy Choo Blossom Eau de Parfum voor Vrouwen
Jimmy Choo Blossom Eau de Parfum voor Vrouwen
100 ml
39,50

Code: JCH0428 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 9-3-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 9-3-2021
UPS Air Mail
dinsdag 9-3-2021

Beschrijving van het parfum Jimmy Choo Blossom
Samenstelling

Zoete frambozen, sappige rode bessen, prachtige rozen en een flinke dosis temperament met een druppel sensualiteit. Dat is eau de parfum voor vrouwen Jimmy Choo Blossom. Haar geurcompositie garandeert talloze complimenten.

  • fruitig-bloemige geur
  • voor de vrouw die zich zelfverzekerd wil voelen
  • ideaal voor lente en zomer

Samenstelling van de geur
Eerst ruik je zoete frambozen, sappige rode bessen en frisse citrusvruchten. Deze maken vervolgens ruimte voor bedwelmende rozen en lathyrus. De basisnoten die het langst blijven zitten zijn opgebouwd door de verwarmende tonen van sandelhout en sensuele muskus.

Verhaal van de geur
Eau de parfum Jimmy Choo Blossom is geïnspireerd door de sfeer van een zomers feest. De geur is gelanceerd in 2015 en is ontworpen door Louise Turner.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Rode Bessen , Framboos , Citrusvruchten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Roos , Zoete Erwten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Muskus
Geursoort
fruitig, bloemig

Over het merk Jimmy Choo

Elk parfum van Jimmy Choo is net zo mooi en stijlvol als de schoenen van dit iconische merk. Daarom maken deze parfums je look perfect af, waar je ook heen gaat. Breng je outfit tot in de perfectie met deze luxe en gewaagde geuren.

De extravagante stijl, die zo typerend is voor de wereldberoemde ontwerper, wordt ook weerspiegeld in het unieke design van de flacons die in vergelijking met andere flacons echt uitblinken. Ook de geurcomposities worden gekenmerkt door verfijning, originaliteit en een lichte dosis excentriciteit.

De Jimmy Choo Flash voor vrouwen betovert je met haar frisse bloemenessenties en zachte tonen. Eau de parfum Jimmy Choo Blossom is temperamentvoller en onderstreept heel goed je natuurlijke aantrekkingskracht, terwijl Jimmy Choo Fever is geliefd voor de zoete verwarmende geur met een vleugje Oriënt.

Uit de Jimmy Choo Man-collectie kun je rekenen op eau de toilette Man Blue die pulseert volgens de huidige dynamische levensstijl. Man Ice is daarentegen een houtachtige aromatische klassieker met een sterke ondertoon van citrusvruchten. Geniet van de luxe en gedurfde geuren van Jimmy Choo.

Review Jimmy Choo Blossom2