Jil Sander Ultrasense White Deodorant Stick voor Mannen

 • Jil Sander Ultrasense White Deodorant Stick voor Mannen
   meer

  Varianten Jil Sander Ultrasense White

  • Jil Sander Ultrasense White Deodorant Stick voor Mannen 75 ml Deodorant Stick voor Mannen 75 ml  

   Dit product is momenteel niet beschikbaar.

   Code: JSD0530

   Breng mij op de hoogte

  Omhoog

  Parfum beschrijving Jil Sander Ultrasense White

  Beoordeling

  Intensiteit

  Design

  Algemene indruk

  Uithoudingsvermogen

  De geparfumeerde deostick Jil Sander Ultrasense White zal perfect de geur uit dezelfde serie aanvullen. De vaste deodorant voorkomt effectief onaangenaam transpireren, verzorgt de gevoelige huid van de oksels en laat hem voor lange uren geurend achter.

  Omhoog

  Over merk Jil Sander

  Het merk Jil Sander draagt de naam van de oprichtster ervan – de ontwerpster die bekend is om haar liefde voor modieus minimalisme en een elegante stijl. Jil Sander werd bekent om haar tijdloos gesneden jurken zonder overbodige versieringen of opvallende kleuren. Nadat ze mode had gestudeerd, opende ze een eigen boetiek en verkocht tussen de kledingstukken van bekende ontwerpers ook enkele eigen modellen. De eerste collectie van Jil Sander had succes, evenals haar eigen modehuis.

  Het merk richtte zich aanvankelijk alleen op kleding, maar drong uiteindelijk ook door in het gebied van de cosmetica. Haar eerste geur zag in 1979 het licht en werd gerepresenteerd door Jil Sander Man Pure en Jil Sander Pure Woman.

  Tegenwoordig biedt Jil Sander meer dan 70 verschillende geuren aan die in samenwerking met vooraanstaande parfumeurs ontstonden en het wereldberoemde cosmeticamerk Coty. De stijl van Jil Sander is nog steeds synoniem met minimalisme, dat echter nooit vergeet om het mannelijke en vrouwelijke te benadrukken.

  Omhoog

  Beoordeling Jil Sander Ultrasense White

  • woensdag 18 april 2018
   Bart

   Supereffectieve Deo. Het is een stick en geen roller . Je oksel blijft dus droog en laat geen sporen na. Eigenlijk besteld omdat het dan gratis werd verzonden, nu wil ik niet anders meer!

  Wat vind je van Jil Sander Ultrasense White ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​

  Menu