Jil SanderSunlight Gift SetII. voor Vrouwen

Jil Sander Sunlight Gift Set  II. voor Vrouwen
Jil Sander Sunlight Gift Set  II. voor Vrouwen

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: JSD02003

Eau de Parfum voor Vrouwen 40 ml + Bodylotion voor Vrouwen 75 ml

Inhoud van de set:

  • Eau de Parfum voor Vrouwen 40 ml
  • Bodylotion voor Vrouwen 75 ml

Samenstelling

Geursoort
citrus, bloemig
Set variant
Gift Set

Het merk Jil Sander draagt de naam van de oprichtster ervan – de ontwerpster die bekend is om haar liefde voor modieus minimalisme en een elegante stijl. Jil Sander werd bekent om haar tijdloos gesneden jurken zonder overbodige versieringen of opvallende kleuren. Nadat ze mode had gestudeerd, opende ze een eigen boetiek en verkocht tussen de kledingstukken van bekende ontwerpers ook enkele eigen modellen. De eerste collectie van Jil Sander had succes, evenals haar eigen modehuis.

Het merk richtte zich aanvankelijk alleen op kleding, maar drong uiteindelijk ook door in het gebied van de cosmetica. Haar eerste geur zag in 1979 het licht en werd gerepresenteerd door Jil Sander Man Pure en Jil Sander Pure Woman.

Tegenwoordig biedt Jil Sander meer dan 70 verschillende geuren aan die in samenwerking met vooraanstaande parfumeurs ontstonden en het wereldberoemde cosmeticamerk Coty. De stijl van Jil Sander is nog steeds synoniem met minimalisme, dat echter nooit vergeet om het mannelijke en vrouwelijke te benadrukken.