Jil Sander SunlightEau de Parfum voor Vrouwen

Jil Sander Sunlight Eau de Parfum voor Vrouwen
Jil Sander Sunlight Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
65,00

Je bespaart 40%
60 ml
39,30

Code: JSD01455 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 17-7-2020
UPS Air Mail
donderdag 16-7-2020

Beschrijving van het parfum Jil Sander Sunlight
Samenstelling

Het eau de parfum Jil Sander Sunlight is het verhaal van de zelfbewuste vrouw die – net zoals zonlicht – niets te verbergen heeft en een verblindende indruk maakt.

  • frisse florale, houtige geur
  • voor de zelfbewuste, elegante vrouw
  • bijzonder geschikt om dagelijks te dragen

Samenstelling van de geur
De topnoten worden gevormd door een overvloed aan sappige grapefruit en roze peperkorrels. Het hart is warm en uiterst vrouwelijk: pioenrozen, jasmijn, oranjebloesem en vreugdevol zonlicht. De compositie wordt gedragen door een verleidelijke mix van ambroxide, delicate muskus en het extract van witte ceder.

Het verhaal van de geur
Sunlight is gebaseerd op de uitstraling die van evenwichtige en zelfverzekerde vrouwen uitgaat. Het eau de toilette heeft een rustgevend karakter, maar is toch opvallend. Dezelfde waarden belichaamt de actrice Susan Sarandon. Zij is het gezicht van deze geur geworden die in 2018 op de markt werd gebracht.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Roze Peper , Grapefruit
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Zon Noten , Jasmijn , Sinaasappelbloesem , Pioenroos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Witte Seder Hout, Muskus , Ambroxan
Geursoort
citrus, bloemig

Over het merk Jil Sander

Het merk Jil Sander draagt de naam van de oprichtster ervan – de ontwerpster die bekend is om haar liefde voor modieus minimalisme en een elegante stijl. Jil Sander werd bekent om haar tijdloos gesneden jurken zonder overbodige versieringen of opvallende kleuren. Nadat ze mode had gestudeerd, opende ze een eigen boetiek en verkocht tussen de kledingstukken van bekende ontwerpers ook enkele eigen modellen. De eerste collectie van Jil Sander had succes, evenals haar eigen modehuis.

Het merk richtte zich aanvankelijk alleen op kleding, maar drong uiteindelijk ook door in het gebied van de cosmetica. Haar eerste geur zag in 1979 het licht en werd gerepresenteerd door Jil Sander Man Pure en Jil Sander Pure Woman.

Tegenwoordig biedt Jil Sander meer dan 70 verschillende geuren aan die in samenwerking met vooraanstaande parfumeurs ontstonden en het wereldberoemde cosmeticamerk Coty. De stijl van Jil Sander is nog steeds synoniem met minimalisme, dat echter nooit vergeet om het mannelijke en vrouwelijke te benadrukken.

Review Jil Sander Sunlight