Jil Sander Sun Delight Eau de Toilette voor Vrouwen

5×
Jil Sander Sun Delight Eau de Toilette voor Vrouwen
Jil Sander Sun Delight Eau de Toilette voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
43,00

Je bespaart 56%
100 ml
18,90

Code: JSD0078 | Op voorraad

Dit product is al zonder cellofaan door de fabrikant verpakt.

1
PostNL
vrijdag 25-6-2021
Afhaallocaties
vrijdag 25-6-2021
UPS Air Mail
morgen al donderdag 24-6-2021

Beschrijving Jil Sander Sun Delight
Samenstelling

Een vleugje zomer tijdens eender welk seizoen. De eau de toilette voor vrouwen Jil Sander Sun Delight roept het beeld op van een romantische zomeravond met zonsondergang. Laat je opslokken door de bedwelmende combinatie van fruit, bloemen en kostbare houtsoorten.

  • fruitig-bloemige geur
  • voor de vrouw die van de zomer houdt
  • ideaal om overdag te dragen

Samenstelling van de geur
De zoete pitten van exotische passievrucht, frisse bergamot en reseda domineren de topnoten van de geur Jil Sander Sun Delight. Na een tijdje komen hier de verleidelijke akkoorden van pure chocolade, vanille, bloeiende orchidee en ongebruikelijke frangipani bij. De hele geurcompositie wordt uiteindelijk afgerond met stoere tonen van ceder, muskus en hout.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Maracuja , Reseda , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Frangipani, Orchidee , Vanille , Pure Chocolade
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Hout , Ceder , Muskus
Geursoort
fruitig, bloemig

Over het merk Jil Sander

Het merk Jil Sander draagt de naam van de oprichtster ervan – de ontwerpster die bekend is om haar liefde voor modieus minimalisme en een elegante stijl. Jil Sander werd bekent om haar tijdloos gesneden jurken zonder overbodige versieringen of opvallende kleuren. Nadat ze mode had gestudeerd, opende ze een eigen boetiek en verkocht tussen de kledingstukken van bekende ontwerpers ook enkele eigen modellen. De eerste collectie van Jil Sander had succes, evenals haar eigen modehuis.

Het merk richtte zich aanvankelijk alleen op kleding, maar drong uiteindelijk ook door in het gebied van de cosmetica. Haar eerste geur zag in 1979 het licht en werd gerepresenteerd door Jil Sander Man Pure en Jil Sander Pure Woman.

Tegenwoordig biedt Jil Sander meer dan 70 verschillende geuren aan die in samenwerking met vooraanstaande parfumeurs ontstonden en het wereldberoemde cosmeticamerk Coty. De stijl van Jil Sander is nog steeds synoniem met minimalisme, dat echter nooit vergeet om het mannelijke en vrouwelijke te benadrukken.

Review Jil Sander Sun Delight5